Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Kameraryggsekk NX-BP grå

Manfrotto Kameraryggsekk NX-BP grå

1026417
  • Rommer systemkamera med montert objektiv, to ekstra objektiver, 15,6" tommers bærbar datamaskin og øvrige mindre tilbehør
  • Manfrotto Protection System beskytter utstyret ditt
  • Justerbare skulderbånd og battert baksidenfor ekstra komfort
  • Pent design gjør at vesken fungerer like bra som kameraveske og hverdagsveske
849 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Kameraryggsekk NX-BP grå
Red Whips 12-pack
Minnekortveske SD Pixel Pocket Rocket
1 227 NOK
Kameraryggsekk NX-BP grå
Fuktposer silica gel 50-pack
Battery Holder 2
1 067 NOK

Smart og romslig ryggsekk
Manfrotto NX er en behagelig om kompakt ryggsekk som fungerer like bra for kamerautstyr som til hverdagsbruk. Sekkens nedre del har et avtakbart, polstret rom for fotoutstyr som enkelt kan tas ut.

Kamerarommet har plass til et systemkamera med montert objektiv, to ekstra objektiver samt annet tilbehør som for eksempel speedlights og LED-lamper, mens den øvre delen av sekken har god plass til personlig utstyr. Det er også plass til en laptop på inntil 15,6" og mulighet for å feste stativ på utsiden. Med flere lett tilgjengelig lommer blir det enkelt å holde orden på småting som telefon, lommebok, nøkler og penner som ellers kan være vanskelige å finne.

Sekken har Manfrotto Protection System som gjør at utstyret ditt er trygt og beskyttet. Baksiden av vesken er polstret for ekstra komfort og selene er justerbare.

Kapasitet
Ett systemkamera med påmontert objektiv, tilbehør som blits eller LED-lamper samt en laptop på inntil 15,6"

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.