Kameraveske Pro Light BumbleBee M-10 titan

Manfrotto Kameraveske Pro Light BumbleBee M-10 titan

1034635
 • Rommer en 13" datamaskin og kamerautstyr, f.eks. ett Sony A7II eller DJI Mavic-kit
 • Åpnes med NoiseFree borrelåslydemping for diskret bruk
 • Vannavstøtende Rip-Stop stoff gjør vesken både veldig lett og sterk nok for intens bruk
1 599 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Kameraveske Pro Light BumbleBee M-10 titan
Red Whips 12-pack
Fuktposer silica gel 50-pack
1 807 NOK
Kameraveske Pro Light BumbleBee M-10 titan
Minnekortveske SD Pixel Pocket Rocket
Cable Management 10 V2.0
2 087 NOK

Slitesterk og romslig skulderveske fra Manfrotto

Manfrotto kameraveske Bumblebee M-10 PL Messenger er en profesjonell kameraveske beregnet for utendørsfotografer som alltid er på farten. Den romslige men slanke vesken er bygd for å romme et profesjonelt kamerakit pluss en 13 tommers laptop, samtidig som den er slitesterk og komfortabel. En glidelås i lokket gir deg raskt tilgang til utstyret ditt.

Fordeler:

 • Beskytter kamerautstyret ditt, f.eks. et A7ll-kit eller DJI Mavic-kit
 • AirSupport Back&Harness-system
 • Sterk, lett konstruksjon med lang holdbarhet
 • Diskret åpning med innebygd borrelåslyddemping
 • Rommer og beskytter en håndholdt gimbal med elastisk rem
 

AirSupport back & harness-systemet ikke bare fordeler vekten over den lamge og brede skulerputen, men maksimerer også pusteevnen gjennom den nettingkledde luftekanalen. En stor EasyGrip-spenne justerer lengden på skulderremmen på et sekund, slik at du raskt kan svinke vesken over kroppen. Det vannavstøtende Rip-Stop nylon/polyesterstoffet, ITW Nexus-spennen og Duraflex-beslaget gjør vesken både veldig lett og samtidig sterk nok til å klare selv den mest intense bruk, noe som sikrer langtidsbeskyttelse for en større mengde utstyr.

Messengervesken åpnes via borrelåsen eller spennen og NoiseFree borrelåsdemping finnes for ekstra diskret bruk. Det elastiske NeverLose-stativfestet er alltid klart for å feste et ministativ, etbensstativ eller en kamera-pole. Det finnes mange eksterne lommer med glidelås eller borrelås for tilbehør og en vannflaske. Denne modellen leveres med et DuoFace sol-/regntrekk, noe som gir ekstra beskyttelse ved tøft vær og reflekterende sollys, og holder utstyret ditt kjølig og tørt hele dagen. Bær over skulderen, låst på ryggen eller med grephåndtakeet som også kan festes rundt håndtaket på en rullekoffert, for en enkel reise.

Kapasitet:

 • Fullformat DSLR med montert 24-70/2,8
 • +2 Objektiv, hvorav et 70-200/2,8
 • Håndholdt gimbal eller lite stativ
 • 13" laptop
 • Øvrige små tilbehør

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.