LED-belysningskit Off-Road ThriLED

Manfrotto LED-belysningskit Off-Road ThriLED

1024028
929 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Manfrotto Off-Road ThriLED
Med LED-belysningen fra Manfrotto får du en portabel belysning med  60° spredningsvinkel og en lysstyrke på 225 lumen. Dette gir løyse bilder med levende farger og naturlige hudtoner.

LED-lyset kan dimmes i tre ulike nivåer og lades enkelt visa USB. Det finnes et innebygd stativfeste med 1/4" gjenger på undersiden, samt et aluminiumsfeste laget for å passe med GoPro. Lamen kan også brukes separat, og holdes i hånden.

Leveres med en liten oppbevaringspose så du holder orden på alle medfølgende deler.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.