LED-belysningskit Off-Road ThriLED

Manfrotto LED-belysningskit Off-Road ThriLED

1024028
929 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Manfrotto Off-Road ThriLED
Med LED-belysningen fra Manfrotto får du en portabel belysning med  60° spredningsvinkel og en lysstyrke på 225 lumen. Dette gir løyse bilder med levende farger og naturlige hudtoner.

LED-lyset kan dimmes i tre ulike nivåer og lades enkelt visa USB. Det finnes et innebygd stativfeste med 1/4" gjenger på undersiden, samt et aluminiumsfeste laget for å passe med GoPro. Lamen kan også brukes separat, og holdes i hånden.

Leveres med en liten oppbevaringspose så du holder orden på alle medfølgende deler.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.