Pro-Light Regntrekk CRC-13 PL

Manfrotto Pro-Light Regntrekk CRC-13 PL

1001366
1 145 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Waterproof Protection Fits Sony HDR-HC1, Panasonic AG-DVC30, Canon G2/XM2 & Similar Models Clear Panel for Monitoring & Viewing Frontal Opening for Use With a Mattbox Designated Mic & Viewfinder Sleeve Bottom Opening for Handheld Use Seals for Use With Tripod Quick-Pull Drawstring Closure Easy Slip-on Design

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.