Stativkit Befree GT svart aluminium

Manfrotto Stativkit Befree GT svart aluminium

1040333
  • M-lock vri-lås lar deg åpne alle beina med en enkelt håndbevegelse
  • Beina slås opp 180 grader for liten transportstørrelse på 43 cm
  • Passer Arca-Swiss og Manfrottos medfølgende RC2-plate
2 599 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Stativkit Befree GT svart aluminium
Folding Tool Set with Screwdrivers and Wrenches
Smartphone Clamp ST-08 Cold Shoe Metal
3 347 NOK
Stativkit Befree GT svart aluminium
Studioklämma Svart/Orange Stor 2 st
Holder iPad Pro Metall
3 197 NOK

Stativkit Befree GT svart alumnium

Manfrotto Befree GT er en serie kompakte, profesjonelle reisestativ der Befree GT retter seg til deg som stiller høye krav til stabilitet og håndtering, men uten at den av den grunn øker vekten. Stativet passer perfekt til speilløse fullformatskameraer og systemkameraer opp til 10 kg.

Fordeler

  • Profesjonelt reisestativ i aluminium
  • Lav vekt
  • M-lock tvist
  • Kun 43 cm sammenslått
  • Manfrottos avanserte senter-kulehode 496 i aluminium (MH496-BH)

M-lock Twist

M-lock twist skrulås lar deg raskt åpne alle de tre beinlåsene med kun én håndbevegelse. Twistlås har fordelen at den har en lav profil uten utstående deler, noe som gjør at de ikke fester seg i remmer og lignende.

Passer både Arca swiss og RC2

Manfrottos Compact MH496-BH er et stativhode som klarer både Manfrottos RC2-plater og de fleste Arca Swiss-platene på markedet. Hodet har tre separate kontroller: en hovedlås, en friksjonskontroll og en panoreringslås som tillater rotasjon uten at kulehodet endrer seg.

Easy link

Akkurat som de større stativene 190 og 055 har Befree GT blitt utstyrt med Manfrottos Easy link for å via armer til å montere f.eks. lamper, monitorer og recorders for å øke mulighetene for tilbehør.

Kompakt transportstørrelse

Beina på Befree GT kan slås opp 180º grader ved transport, noe som gjør at den totale transportstørrelsen kun blir 43cm. Beinlåsen er designet for å håndteres med en hånd, noe som gjør at du kan bruke samme hånd for å låse opp og stille inn beinet.

Leveres med

 

 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.