Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Stativkit Element Stor karbonfiber

Manfrotto Stativkit Element Stor karbonfiber

1038954
 • Kompakt transportstørrelse
 • Spagatmodus og justerbar midtsøyle
 • Kulehode med vater, panoreringsmodus og Arca-swiss
2 498 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Kompakt reisestativ for systemkameraer

Reisestativ er kompakte stativer som samtidig har god stabilitet og arbeidshøyde. Stativet passer utmerket for systemkameraer både med og uten speil. Designet med fem benseksjoner, og den kompakte transportstørrelsen gjør det til et godt alternativ for deg som vil ha et lite stativ uten å gå på bekostning av stabiliteten.

Fordeler:

 • Kompakt transportstørrelse
 • Spagatmodus
 • Justerbar midtpillar
 • Arca-swiss
 • Kulehode med vater
 • Panoreringsmodus

Komptakt transportstørrelse

Takket være 5 benseksjoner får du et stativ som kan slås sammen til kort transportlengde, samtidig som det har en god arbeidshøyde og maksbelastning for å klare fullformatskameraer med en vidvinkelzoom, normalzoom eller faste objektiv.

Spagatmodus

Spagatmodus innebærer at beina kan slås opp veldig høyt, noe som gjør det lett å plassere stativet mellom steiner og i ujevnt terreng.

Justerbar midtsøyle

Du kan tilpasse lengden på midtsøylen etter dine behov, avhengig av hva du skal fotografere for noe. Å heve midtsøylen kan også gi bedre ergonomi.

Arca-swiss

Hurtigplaten som skrus fast under kameraet bruker en Arca-swiss standard som er sikker og lett å håndtere. Platen er liten, noe som passer utmerket på et lite kamera og lite stativ.

Kulehode med vater

Et kulehode er raskt å stille inn, og er et av de mest populære stativhodene for stillbildefotografering. Du kan raskt veksle mellom stående og liggende modus, og å få til en rett horisont tar bare noen sekunder. På kulehodet sitter også to vater som hjelper deg med horisonten, både i stående og liggende modus.

Panoreringsmodus

For deg som vil ta panoramabilder har kulehodet en panoramalås. Ved å låse opp panoramalåsen kan du vri kameraet uten at kulen påvirkes, noe som gir deg en myk og kontrollert bevegelse.

Leveres med:

 • Stativ med kulehode
 • Hurtigplate
 • Veske
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.