Deluxe Regntrekk Protector Cover

Matin Deluxe Regntrekk Protector Cover

1016647
719 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Beskytt systemkameraet ditt
Dette kvalitetstrekket fra Matin gjør kameraet ditt regnsikkert, lydisolert og kan hjelpe til å holde det varmt i kjølige omgivelser. Det er utstyrt med 3 lommer for "hot-packs" som holder hendene dine varme. Du kan se kameraets LCD-skjerm gjennom et beskyttet vindu på baksiden av trekket.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.