Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Neoprene Joint Curved Strap Black

Matin Neoprene Joint Curved Strap Black

1042243
  • Curved/bøyd rem for økt komfort og følsomhet
  • Glidebeskytter med gummi for å holde remmen på plass
  • Doble funksjoner: Fungerer som skulder-, eller håndrem
209 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Innovativ kamerarem i neopren

Dette er ikke bare en vanlig kamerarem, for denne er laget i neopren, akkurat som dykkerdrakter er. Materialet er lett, mykt, solid og fleksibelt. Fordelen med neopren er at det er vanntett, støtdempende, varmeisolerende og oljebestandig. Dette gjør at du får en pen og stilren kamerarem som ligger behagelig over skulderen, nakken eller rundt håndleddet. 

Fordeler

  • Glidebeskytter med gummi
  • Doble funksjoner: Fungerer som skulder- eller håndrem
  • Dobbellåsning for økt sikkerhet

Kameraremmens størrelse

Kameraremmen er 5 cm bred og lengden kan varieres mellom 11,2 cm opp til 14,2 cm, noe som gir deg muligheten til å kunne justere lengden, slik at den skal passe deg og ditt kamera perfekt. Takket være neoprenen veier kameraremmen kun 104g. Du kan enkelt løsne kameraremmen gjennom spennen som er dobbeltlåst, for å unngå at du eller noen andre skal løsne det ved et uhell.

Leveres med

  • Matin Neoprene Joint Curved Strap Black
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.