Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Canon EF til BMCC T Speed Booster

Metabones Canon EF til BMCC T Speed Booster

1018173
10 195 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Metabones Speedbooster lar deg bruke Canon EF optikk på BMCC kamerahus og gir deg et blendertrinn større blenderåpning samtidig som den gir deg 0,71x videre brennvidde. Stillbar blender i 8 hele trinn plus halve trinn.

  • Bedre MTF resultat
  • Stativfeste med ArcaSwiss feste.

OBS!
Støtter ikke elektronisk blenderkontroll.

Tips:
Før du monterer ditt objektiv til adapterern, sjekk at blenderringen på adapteren står på "8" (dvs. monter objektivet på adapteret med blenderringen i adapteret er helt stengt).

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.