Portabel lader AL420 PowerBank Extreme 10000mAh

xtorm Portabel lader AL420 PowerBank Extreme 10000mAh

1021031
  • Lad en smarttelefon opp til fire ganger
  • Laderes kan utmerket godt brukes i tøffe utendørsmiljøer
  • LED-indikator viser batteriets status med et enkelt knappetrykk
879 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Med Xtorm Power Bank kan du enkelt lade opp smarttelefon, nettbrett eller annen mobil enhet, uansett hvor du er. Den portable laderen har en batterikapasitet på 9000mAh og kan lade en smarttelefon inntil 4 ganger på en lading.

Xtorm Power Bank leveres med et vann- og støvtett silikonetui. Det gjør det utmerket for bruk under tøffe forhold.

En LED-indikator viser batteriets status ved å trykke på en knapp. Du kan også starte og stoppe ladingen ved å trykke på knappen. Laderen lades opp på under fem timer via USB eller nettstrøm.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.