Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Air Thumb Controller Trådløs Kontroll

Moza Air Thumb Controller Trådløs Kontroll

1040610
1 595 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Fjernkontroll til MOZA gimbals

MOZA thumb controller er en fjernkontroll som lar deg kontrollere din MOZA gimbal på avsrand. Perfekt når du har gimbalen montert på avstand, f.eks. på en jibb, eller når du vil kontrollere kameraet som andremann. Thumb Controller har også en Mimic-funksjon der gimbalen følger fjernkontrollens bevegelser.

Passer til:

  • MOZA Lite 2
  • MOZA Pro
  • MOZA Air
  • MOZA AirCross

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.