AF-S DX Nikkor 16-80mm f/2,8-4E ED VR

Nikon AF-S DX Nikkor 16-80mm f/2,8-4E ED VR

1020599
  • Bra zoomområde, smidig størrelse og skarp optikk
  • Bra lysstyrke, spesielt i vidvinkelmodus
  • Utstyrt med bildestabilisering og Nano Crystal-Coat
10 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

AF-S DX Nikkor 16-80mm f/2,8-4E ED VR
Pusseklut Photo Microklear Cloth
UV-Filter 72mm PD WMC
11 538 NOK
AF-S DX Nikkor 16-80mm f/2,8-4E ED VR
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
L-R2 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Nikon F
12 558 NOK

AF-S Nikkor 16-80mm f/2.8-4.0 DX ED VR er en meget kompakt men likevel lyssterk og optisk glimrende standardzoom

  • Meget bra zoomområde
  • Kompakt og lett
  • Bra lysstyrke
  • Nydelig til landskap

Nikon AF-S 16-80mm f/2.8-4.0 DX ED VR

Nikon 16-80mm er en kompakt og lyssterk standardzoom, laget for å gi høy skarphet og bildekvalitet i et kompakt og lett format. Objektivet veier bare 480g, noe som gjør det til et utmerket reiseobjektiv. Med et zoomområde på 16-80mm (tilsvarer 24-120 på fullformat) har du muligheten til å ta bilder av alt fra store landskap til vakre portretter. Den gode lyssyrken på f/2,8-4, sammen med Nikons nyeste  VR (bildestabilisator), gjør at du kan mulighet til å ta bilder i svært begrenset lys, uten behov for stativ eller blits - en stor fordel når du er ute og reiser. En elektromagnetisk styrt blender bidrar til konsistent eksponering ved seriebildeopptak.

Objektivet er utstyrt med Nikon Nano Crystal Coating, som gir bedre motlysegenskaper. Front- og bakre element er også behandlet med Nikon Fluorine Coating som gjør rengjøringen av objektivet mye lettere.

Leveres med solblender HB-75

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.