AF-S DX Nikkor 16-80mm f/2,8-4E ED VR

Nikon AF-S DX Nikkor 16-80mm f/2,8-4E ED VR

1020599
  • Bra zoomområde, smidig størrelse og skarp optikk
  • Bra lysstyrke, spesielt i vidvinkelmodus
  • Utstyrt med bildestabilisering og Nano Crystal-Coat
10 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

AF-S DX Nikkor 16-80mm f/2,8-4E ED VR
Pusseklut Photo Microklear Cloth
Polarisasjonsfilter Sirkulært PD-CPL 72mm
11 798 NOK
AF-S DX Nikkor 16-80mm f/2,8-4E ED VR
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
Round Filter Unlocker
12 598 NOK

AF-S Nikkor 16-80mm f/2.8-4.0 DX ED VR er en meget kompakt men likevel lyssterk og optisk glimrende standardzoom

  • Meget bra zoomområde
  • Kompakt og lett
  • Bra lysstyrke
  • Nydelig til landskap

Nikon AF-S 16-80mm f/2.8-4.0 DX ED VR

Nikon 16-80mm er en kompakt og lyssterk standardzoom, laget for å gi høy skarphet og bildekvalitet i et kompakt og lett format. Objektivet veier bare 480g, noe som gjør det til et utmerket reiseobjektiv. Med et zoomområde på 16-80mm (tilsvarer 24-120 på fullformat) har du muligheten til å ta bilder av alt fra store landskap til vakre portretter. Den gode lyssyrken på f/2,8-4, sammen med Nikons nyeste  VR (bildestabilisator), gjør at du kan mulighet til å ta bilder i svært begrenset lys, uten behov for stativ eller blits - en stor fordel når du er ute og reiser. En elektromagnetisk styrt blender bidrar til konsistent eksponering ved seriebildeopptak.

Objektivet er utstyrt med Nikon Nano Crystal Coating, som gir bedre motlysegenskaper. Front- og bakre element er også behandlet med Nikon Fluorine Coating som gjør rengjøringen av objektivet mye lettere.

Leveres med solblender HB-75

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.