Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Backpack mount clip AA-10 til KeyMission

Nikon Backpack mount clip AA-10 til KeyMission

1036758
449 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Backpack mount clip til KeyMission 80/170/360

Monteringsklemme for ryggsekk som gjør at du kan feste ditt KeyMission-kamera på en ryggseks skulderrem. Perfekt for turer og på reise, og takket være klemmen kan du feste og ta vekk kameraet med en enkel bevegelse. Dersom den brukes sammen med Nikon KeyMission 360 begrenses synsfeltet av klemmen.

Merk: Krever baseadapter AA-1A og stativadapter ET-AA1 ved bruk sammen med KeyMission 80.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.