Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

CoolPix P900 svart

Nikon CoolPix P900 svart

1018040
 • Enormt zoomområde, 24-2000 mm (83 x zoom)
 • Fullt justerbart display
 • Dedikert modus for fugle- eller månefotografering
 • WiFi og NFC
5 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Verdipakke

CoolPix P900 svart
Minnekort Secure Digital 64GB Ultra SDXC 80MB/s
Objektivdeksel Front 67mm
5 938 NOK
CoolPix P900 svart
Minnekort Secure Digital 32GB Ultra SDHC 80MB/s
USB 2.0 kabel A han - micro B han 1 meter svart
5 728 NOK

Kom nærme alt

Nikon Coolpix P900 er kompaktkameraet for deg som fotograferer dyreliv og natthimmelen. Den har en meget kraftig optisk zoom på 83x, som tilsvarer hele 24-2000mm og kan utvides til 4000mm med Dynamic Fine Zoom. Dette gir deg muligheten til å fange små detaljer som ikke ditt blotte øye kan se. Takket være et lysterkt høykvalitetss objektiv på f/2,5-6,5 får du krystallklare og høyoppløste bilder selv når du bruker full tele på 2000mm. 

Kameraet har rask autofokus, utløser medrask responstid og meget god bildestabilisering med Dual Detect Optiocal VR som gir deg skarpe bilder. Dermed kan du fotografere og filme enklere håndholdt i full HD uten å få uskarpe bilder.

Elektronisk søker

Søkeren gjør det enkelt å komponere bildet, uansett hvilken opptaksmetode du foretrekker. En okularsensor registrerer når øyet kommer nær søkeren og bytter automatisk fra Live view-opptak til den elektroniske søkeren.
 

GPS, WiFi og NFC

Kameraet hjelper deg holde orden på hvor du har fotografert, ved hjelp av satelittsystemene GPS/GLONASS/QZSS får du eksakt og raskt informasjon om hvor du befinner degi verden. Du kan også dele dine bilder med engang via WiFi og NFC
 

Fordeler:

 • Skap imponerende timelapse-filmer
 • Bakbelys CMOS-sensor med 16 megapiksler
 • Filme i full HD
 • Høgkvalitets lyd med Zoom mikron som automatisk tilpasser seg zoomen din.
 • Egne fugl og astro instillinger
 • Funksjonshjul
 • 19 forskjellige motivvalg

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.