Coolpix W300 svart

Nikon Coolpix W300 svart

1034683
 • Vanntett ned til 30m, frystålelig til -10 og støttålelig fra 2,4m
 • Perfekt eventyrkamera med godt grep og store knapper
 • 5x zoom 4K video og GPS
4 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Coolpix W300 svart
EN-EL12 1050mAh Nikon Kamerabatteri
Minnekort Secure Digital 32GB SDHC Extreme 90MB/s
4 938 NOK
Coolpix W300 svart
Kameraveske Tahoe CS 20 svart
Minnekort Secure Digital 16GB SDHC Extreme
4 638 NOK

Slitesterk og vanntett eventyrskamera med 4K video

Nikon W300 er et solid kompaktkamera med en 16mp BIS CMOS-sensor designet for eventyr. Kameraet er vanntett ned til 30m, fallsikkert fra 2,4m og frostsikkert ned til 10ºc noe som gjør at Nikon W300 kan være med deg over alt. Et ordentlig grep og presis utløser gjør at det er lett å bruke kameraet selv med handsker på, og du kan logge posisjonen på bildene dine med kameraets innebygde GPS.

Fordeler:

 • Vanntett 30m
 • Kraftig grep
 • 5x zoom
 • 4K30P-video
 • Snapbridge og GPS
 • Bildestabilisering

Vanntett 30m

Med en maksdybde på hele 30m kan du bruke W300 også ved lettere dykking uten behov for noe undervannshus. Vanntettheten gjør selvsagt også kameraet motstandsdyktig mot regn, snø, sand, smuss, gjørme og andre ting som hører til i et ekte eventyr. Pass på å sjekke at pakninger og deksler er rene fra hår, skitt og rusk innen du dykker med kameraet.

Kraftig grep

Med et kraftig grep og presis utløser fungerer W300 bra også med handsker. Både på skiferie når temperaturen kryper nedover, og dersom du bruker neoprenhandsker ved padling eller dykking.

5x zoom

Med et objektiv på 5x zoom, tilsvarende 24-120mm, har du en høy fleksibilitet når det kommer til å komponere bildet ditt. Vidvinkelmodusen passer utmerket for landskap og under vann, mens tele-modusen på 120mm fungerer bra for å zoome inn litt nærmere på detaljer.

4K30P

Med W300 kan du fange alle detaljer i dine eventyr i høyoppløselig 4K-video, med 30 bilder i sekundet, noe som er perfekt for dagens høyoppløste data- og TV-skjermer.

Snapbridge og GPS

GPSen i kameraet lar deg logge hvor du har tatt bildene dine, og kameraet kan også måle høyde og dybde. Active Guide gir deg også mulighet til å raskt se denne informasjonen direkte på kameraet. Via Snapbrige kobler W300 seg opp til din smartphone, og kan automatisk laste over bilder som du tar. Du kan også bruke telefonen som fjernkontroll.

Bildestabilisering

For å kunne levere best mulige bilder og film er W300 utstyrt med en Hybrid VR-tekikk for å gi deg en myk og stabil opplevelse.

Leveres med:

 • W300
 • Oppladbart batteri  EN-EL12
 • Lader
   


 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.