Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Filterholder 150 til Nikon AF-S Nikkor 14-24mm

NiSi Filterholder 150 til Nikon AF-S Nikkor 14-24mm

1030575
2 299 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Filterholder til Nikon 14-24mm f/2,8G ED

Filterholder for 3 stk Nisi 150 mm filtre, spesialdesignet for Nikon 14-24mm f/2,8G ED.

Objektivets design med en buet frontlinse og fravær av filterfeste, gjør det vanskelig å montere ND-filter eller GND-filter. Filterholderen er spesielt tilpasset for en spesiell objektivmodell for å muliggjøre bruk av Nisi 150mm filter.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.