Blits Di700A + Commander Air 1 til Canon

Nissin Blits Di700A + Commander Air 1 til Canon

1018255
 • Fotografer med blitsen på kamerahuset og trådløst ved siden av
 • Avanserte funksjoner som TTL og High Speed Sync
 • Lett å komme i gang med
 • Smidig, trådløs blitsstyring
 • Rekkevidde på opp til 30 m
 • Blitshodet kan automatisk zoome mellom 24-200mm (35mm tilsvarende)
3 799 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Blits Di700A + Commander Air 1 til Canon
Bowens S-type Speedlite holder til AD200
Speedlite Magic Square Softbox 40x40cm
4 667 NOK
Blits Di700A + Commander Air 1 til Canon
Softbokspakke for speedlight
Tilthode med låsbar blitssko
5 578 NOK

Pakke med DI700A + Commander Air 1 til Canon

Di700A (Air) sammen med Nissi Commander Air 1 gir deg en svært fleksibel blitzløsning for bærbar lyssetting.

Fordeler:

 • Radiosender med 30m rekkevidde
 • Støtte for TTL
 • Støtte for HSS
 • Vinklingsbart hode
 • Zoom 24-200mm

Di700A blitzhode

Blitzen er designet med et enkelt LED-kontrollpanel i farger og et stort hjul som gjør det enkelt å finne den rette innstillingen. Du kan rotere blitzhodet 180 ° horisontalt og vipper den opp til 90 grader, slik at du kan reflektere lyset mot vegger og tak, noe som er perfekt for vakre portretter innendørs der du kan bounche lyset via et hvitt tak. Blitzhodet kan automatisk zoome fra 24-200mm (tilsvarende 35mm) når den er montert på kameraet, og manuelt når du bruker den trådløse senderen. Blitzeksponeringskompensasjonen stilles enten fra blitzen eller fra rasiosenderen, avhengig av hvilket oppsett du benytter for øyeblikket.

Radiosendere

Nissin Di700A blitzen inneholder en radiomottaker som gjør at Nissin Commander Air direkte kan kommunisere med den eksterne blitzen. Fordelen med radiosignaler er at sender og mottaker ikke behøver fri sikt, samt at de fungerer også i lyse miljøer, noe som den innebygde IR-kommunikasjonen i kameraet har problemer med. Nissin Commander Ais bruker 2,4 GHz-båndet som gir en rekkevidde på opptil 30m. En sender kan styre tre separate grupper, og kan stilles inn i 8 forskjellige kanaler for at flere ulike brukere skal kunne jobbe samtidig.

TTL

Nissin Commander Air har støtte for TTL, kameraets innebygde lysmåler. Takket være dette vil styrken på blitsen automatisk stilles inn for hvert bilde, slik at den er lett å brukes selv i skiftende lysforhold.

HSS

High Speed Sync gjør det mulig å bruke Ais Nissin-blitzer sammen med en rask lukkertid ned til 1/8000 sekund. Denne funksjonen kommer virkelig til sin rett ved utendørs fotografering, spesielt når blitzen i hovedsak brukes som fyllys, men også når du ønsker blitzbilder med liten dybdeskarphet eller du ønsker å fryse raske bevegelser.

Leveres med:

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.