Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Canon EOS NT adapter Nikon F

Novoflex Canon EOS NT adapter Nikon F

313962
1 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Canon kamerahus og Nikon objektiver? Dette adapteret trenger du for å bruke Nikon optikk på Canon EOS Kamerahus. Adapteren EOS / Nik NT tillater bruk av Nikon objektiver som ikke kommer med en manuell blenderkontroll-ring (Nikkor G serien) på grunn av en integrert blenderåpningskontroll. Vær klar over at du ikke kan benytte kameraets elektroniske innstillinger av fokus, blender eller lysmåling når du benytter disse adapterene. Du vil også få lenger avstand til bakre linselement slik at fokusområdet vil endres litt.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.