Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Stativfeste ASTAT-SL til Leica 24-90mm /90-280 mm

Novoflex Stativfeste ASTAT-SL til Leica 24-90mm /90-280 mm

1031272
1 595 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Stativfeste ASTAT-SL

Stativfeste som passer både Leica SL 24-90mm f/2,8-4 og 90-280mm f/2,8-4

Fordeler:

  • Gir bedre balanse når du bruker et stativ
  • Avlaster kameraets objektivfatning
  • Arca-Swiss kompatibel
  • 1/4" og 3/8" gjenge i bunnen

Gjennom å bruke ASTAT-L på ditt Leica-objektiv når du bruker stativ flyttes belastningen fra kamerahusets bajonettfatning til stativfestet. Dette gir deg mulighet til å bedre balansere kameraet på stativet, og sparer også kameraet for slitasje. Objektivet kan roteres i stativfestet for fotografering i stående format.

Stativfestet er Arca-Swiss kompatibelt, og passer derfor på en rekke stativhodet fra Benro, Gitzo, Sirui m.fl. I tillegg er stativfestet utstyrt med en 1/4" gjenge og en 3/8" gjenge i bunnen for montering av kameraplater som ikke er arca-swiss kompatible, f.eks. fra Manfrotto.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.