28.10.2020

Capcom-klassiker i lommen – Street Fighter og Mega Man fra Teenage Engineering!

Teenage Engineering utvider sitt utvalg av Pocket Operators – denne gangen i samarbeid med den klassiske spillprodusenten Capcom i form av Street Fighter og Mega Man! Ta opp og spill av synthesizere og sample lydene du husker fra kultklassikerne, rett i lommen. Nå er både PO-133 og PO-128 på lager!


banner_news_teenage_pocketoperators.jpg

Pocket Operator fra Teenage Engineering er små og bærbare synther med lyd i studiokvalitet. Her får du muligheten til å lage musikk uansett hvor du er, og samtidig få en kontrollenhet som er kompatibel med annet musikkutstyr. Det er flere modeller å velge mellom, hver enhet har sine egne, unike funksjoner og lydløkker. De er alle kompatible med hverandre – bruk individuelt eller start ditt eget lommeband!

PO-133 Street Fighter

PO-133 er en mikrosampler med 40 sekunder minne med innebygd opptaksmikrofon og line-in for å lage dine egne samples. PO-133 har et Street Fighter-tema og kommer med samples basert på den klassiske spillserien. Pocket Operators er små, ultrabærbare musikkenheter med lyd i studiokvalitet og fleksibilitet til å lage musikk mens du er på farten. De er svært rimelige og kompatible med en stor mengde andre musikkenheter på markedet.

PO-128 Mega Man 

PO-128 er en livesynthesizer med sequencerfunksjon som har låsbare parametere, kontroll for pitch og glide, samt effekter. PO-128 har et Mega Man-tema og kommer med samples basert på den klassiske spillserien.

Sammen med synthene lanseres også beskyttelsesetui i rød og blå farge – som matcher begge Pocket Operatorene

Les mer om produktene nedenfor og bestill din Pocket Operator allerede i dag!

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.