30.05.2022

Cherry – nytt merke hos SP

Cherry er en utvikler og produsent av tastaturer og mus. Selskapet ble grunnlagt i 1953 i Illinois, USA og begynte sin reise med å utvikle mikroswitcher som ble introdusert i bilindustrien på 60-tallet. Produksjonen av tastaturer og mus begynte på 1970-tallet og i 1983 ble Cherrys MX-switcher lansert. Dette ble deres store bestselger og finnes nå i millioner av tastaturer over hele verden. I dag er Cherry tilgjengelig for kjøp hos oss i SP, les videre og se hvilke produkter som passer deg.


Datamus for alle behov

Cherry har mus som er både ergonomiske og stilige. De er tilgjengelige med ledning og trådløse med USB-mottaker. Musene er ergonomiske og passer for både store og små hender. Tastaturet og musene fungerer sammen og er begge ergonomisk utformet. De fleste mus har en justerbar dpi ved å trykke på en knapp. Flere modeller fra Cherry støtter skjermer opp til 4K-oppløsning. Her finner du en mus som passer til kontoret, hjemmekontoret, gaming og streaming.

Se hele vårt utvalg fra Cherry


Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre inspirasjonssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.