Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

22.05.2019 13.55.33

DJI Osmo Action – fullverdig actionkamera

DJI trer inn i actionkameraverden på alvor - med den helt nye Osmo Action utfordrer de GoPro, som lenge har vært øverst på pallen når det kommer til actionkameraer og tilbehør. Med gimbalkameraet Osmo Pocket viste man innovation med sin sterke kamerakunnskap, og Osmo Action er neste del i Osmo-serien.


fb-dji_osmo_action-text.jpg

Med 4K-video i 60 fps, HDR, elektronisk bildestabilisering, en fremadvent LCD-skjerm for å filme deg selv og fotografere selfies samt vanntett ned til 11 meter er Osmo Action et fullspekket kamera, klart for å bli med på neste eventyr. 

Avansert bildestabilisering

Med stor erfaring innen gimbal-stabilisering i sine droner, gimbaler og videokameraer med Ronin, Phantom og Osmo, tar DJI inn avanserte algoritmebetraktelser i en elektronisk bildestabilisering i nye Osmo Action som resulterer i myk og stabil og film når du filmer actionfylte scener.

Mer detaljer med 4K og HDR-video

Med HDR-video fanger du mer detaljer i scener som har et dynamisk område mellom skygger og høylys. Teknikken hjelper deg med å balansere eksponeringen mellom det lyseste og mørkeste, slik at du får en mer behagelig og velbalansert video.

Med 4K-video i maksimalt 60 bilder per sekung fanger du klipp med utrolig detaljrikdom og med 8x slow motion i full HD kan du fryse raske actionsekvenser.

Ikke bare et fullspekket videokamera

Med smarte fotofunksjoner som timelapse, lage eksponeringer samt timer-fotografering er dette mye mer enn "bare" et actionvideokamera - det er et utrolig kraftig, kreativt verktøy. 

Innebygd stemmestyring

Når du ikke har mulighet til å nå kameraet - f.eks. dersom den sitter fast på sykkelhjelmen din - kan du kommunisere med Osmo Action via stemmestyring for å starte og stoppe opptak, ta bilder og slå av enheten. 

Solid nok for alle dine eventyr

Vanntett ned til 11 meter, med solid chassis og arbeidstemperatur på -10 grader passer Osmo Action inn i alle typer miljøer. Med en innebygd kjøling trenger du heller ikke føle deg begrenset av overopphetning i enheten. 

DJI Mimo for full kontroll

Bruk DJIs app Mimo (samme som til Osmo Pocket) for å overføre klippene dine til smarttelefonen, og få de raskt ut til omverdenen via sosiale medier. 

news_20190515-osmoaction5.jpg

Solid actionkamera fra DJI

Vanntett og solid actionkamera med avansert bildestabilisering og doble skjermer for selfie- og actionopptak.  Slå løs kreativiteten med DJI Osmo Action!

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.