10.03.2022

DJI Ronin 4D

DJI Ronin 4D – et revolusjonerende produkt som slår sammen et førsteklasses videokamera med en gimbal. Dette skaper helt nye muligheter og funksjoner som kan erstatte sammenbygde kamerarigger på filminnspillinger av alle slag. Ronin 4D kommer i både en 6K-modell og en 8K-modell, som begge har samme stabilisering og funksjoner. Forhåndsbestill Ronin 4D nå!


Vi tester DJI Ronin 4D

DJI Ronin 4D er et revolusjonerende kamera som gir deg uendelige muligheter for videoskaping. Men hva med bildekvaliteten og stabiliseringen? Hva er hovedfunksjonene? Hvem er kameraet laget for? Vi i SP har testet Ronin 4D, og i denne videoen har vi samlet alt du trenger å vite. Se videoen nå!

Fordeler

  • Gimbal-kamera i fullformat
  • Integrert modulær design
  • 4K/120fps intern RAW-opptak
  • Aktiv stabilisering med fire akser
  • LiDAR-fokus
  • Trådløst overførings- og kontrollsystem (opptil 6 km)

Integrert og fleksibel design, klar til bruk

DJI Ronin 4D integrerer filmatisk bildebehandling, en 4-akset gimbal, LiDAR-fokus og trådløs dataoverføring for video og kontroller, slik at du raskt kan komme i gang med innspillingen. Glem timer med forberedende arbeid for å montere utstyret ditt, kom i gang på få sekunder med Ronin 4D og spar masse med tid til opptak.

Gimbalkamera i fullformat

X9-gimbalkameraet med fullformat kan ta opp internt i 8K/75fps RAW, og støtter 14+ stopp med dynamisk område, dual native ISO, innebygde ND-filtre med 9-stopp og utskiftbare objektivfester. Kameraet leveres med DJI DL-mount. Tilgjengelie objektivmounts: Leica M, Sony E.

Presis og intuitiv LiDAR-fokus

Autofokusen er rask, nøyaktig og pålitelig selv i svakt opplyste miljøer. LiDAR Waveform gjør manuellfokus mer intuitivt og praktisk. Automatisk manuellfokusering gir en enestående fokusopplevelse der du lar autofokusen gjøre arbeidet, men lar deg enkelt justere hva autofokusen skal fokusere på ved hjelp av fokushjulet.

Aktiv stabilisering med fire akser

Z-Axis eliminerer effektivt vertikal kamerarystelse og fungerer ved hjelp av visuelle sensorer og ActiveTrack Pro, slik at du enkelt kan lage jevne, stabile bilder.

Opptil 4 kilometer trådløs dataoverføring for video og kontroller

O3 Pro Video Transmission Technology bruker både 2,4 GHz, 5 GHz, men også DFS-frekvensbånd og muliggjør 1080p/60fps videooverføring. Den støtter en sender med flere mottakere og kan fjernstyre gimbal-, fokus- og kamerainnstillinger.


Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre inspirasjonssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.