10.01.2020

Elgato lanserer nye produkter for innholdsprodusenter!


Portabelt innspillingskort og LED-belysning

4K60 S+ lanseres som en av Elgatos mest kraftige eksterne innspillingskort. Du kan enten tilkoble det med USB og bruke det med din datamaskin, eller plugge i et minnekort for å spille inn direkte på det. Med en innspillingskvalitet på opp til 4K60 HDR10 skaper du fantastisk materiale som du enkelt kan streame direkte eller spille inn og sende på et senere tidspunkt.

Key light Air er en LED-belysning som letter opp lyset når du livesender unboxing, vlogger eller spiller. LED-panelet er festet på et stativ med en bunnplate som gjør den enkel å plassere der du trenger ekstra lys. Det tiltbare hodet gjør at du kan rette belysningen for å oppnå optimert resultat. Key light Air har WiFi-tilkobling, noe som gjør at du kan styre lysstyrke og temperatur direkte fra datamaskinen eller smarttelefonen din.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.