27.01.2021

En stor lanseringsdag for Fujifilm

Fujifilm lanserer de nyeste tilskuddene i sitt produktutvalg – to kameraer og tre objektiver. Her går vi i dybden med de nye kameramodellene Fujifilm GFX100 og Fujifilm X-E4. GFX100s er et mellomformatskamera med 102 megapiksler og ekstrem ytelse i et kompakt og lett hus. X-E4 er et elegant designet kamera med en bakbelyst APS-C-sensor på 26,1 megapiksler. Levering starter i mars, forhåndsbestill hos oss nå!


news_banner_fuji_gfx100s.jpg

Fujifilm GFX100s – større enn fullformat

Fujifilm GFX100s er etterfølgeren til kameraet som anmeldere kalte det beste kameraet de noensinne har testet, GFX100. Denne oppdaterte modellen leveres med et mindre, lettere og værbestandig kamerahus, 0,5-trinns bedre bildestabilisering og en innebygd elektronisk søker med høy oppløsning.

Stor ytelse i et lite kamerahus

GFX100s har en betydelig mindre og lettere kamerahus sammenlignet med GFX100. Forskjellen i vekt er så mye som 500 gram, noe som gjør dette til et mellomformatskamera som er enda mer fleksibelt. Det innebygde batterigrepet med to batterier som var i GFX100 er ikke lenger der, dette er en medvirkende faktor til at høyden på kameraet er redusert med ca 5 centimeter. NP-W235-batteriet har høy ytelse og kan ta opptil 460 bilder på én lading.

Innebygd bildestabilisering i kamerahuset

Fujifilm GFX100 var det første mellomformatskameraet noensinne å ha innebygd bildestabilisering i kamerahuset (In Body Image Stabilization). Denne funksjonen bidrar til å maksimere bildekvaliteten ved å minimere vibrasjoner som kan oppstå når du tar bilder håndholdt. Selvfølgelig kommer GFX100s også med opptil 6-trinns bildestabilisering i kamerahuset.

Samme toppskjerm som GFX100

Siden GFX100s mangler de klassiske Fujifilm ISO- og lukkerhastighetskontrollene har kameraet blitt utstyrt med samme toppskjerm som GFX100 for å lettere se innstillingene. Det er enkle og brukervennlige menyer som du raskt lærer deg.

Bakbelyst sensor med høy oppløsning

Til tross for det mindre kamerahuset, finner du den samme høyytelsessensoren i GFX100s som i GFX100. Dette er en bakbelyst sensor som absorberer lys mer effektivt, noe som resulterer i renere bildefiler, spesielt ved høyere ISO. Oppløsningen på 102 megapiksler gir deg ekstremt detaljerte bilder og filmer som enkelt kan beskjæres og fortsatt har en veldig god kvalitet. De informasjonsrike bildefilene lar deg gjenvinne skyggefulle partier i etterbehandling og dermed oppnå et enda større dynamisk område fra en enkelt eksponering. Du kan også bruke den nye pikselskiftteknologien på GFX100s til å ta bilder med 400 megapiksler.

Gjør spranget fra fullformat til mellomformat kortere

Siden Fujifilm GFX100s både kommer med eksepsjonelt god ytelse og en attraktiv pris kan det være en naturlig oppgradering til mellomformat for de som lenge har tenkt på å ta skrittet dit. Benytt anledningen til å forhåndsbestille Fujifilm GFX100s hos oss på Scandinavian Photo for å være en av de første til å motta det! Den første leveransen av Fujifilm GFX100s er beregnet i begynnelsen av mars 2021.

Fujifilm X-E4 – smidig og elegant

Fujifilm X-E4 er oppfølgeren til den populære Fujifilm X-E3. Det er et kamera som kommer med kraftig ytelse i et elegant, kompakt og lett hus. Fujifilm X-E4 leveres med en bakgrunnsbelyst sensor på 26,1 MP, rask og nøyaktig autofokus og en firekjerners prosessor.

Noen viktige spesifikasjoner

  • 26,1MP BSI X-Trans APS-C sensor
  • Quad-core CPU X-processor
  • Rask og nøyaktig Autofokus
  • Kan ta opp 4K/30p-video
  • 3” Berøringsskjerm som kan vippe 180°
  • Fotografer opptil 380 bilder per lading
  • Veier bare 365 gram

Minner om X100V

Fujifilm X-E4 har en ny elegant design som ligner på Fujifilm X100V, den store fordelen med X-E4 er at du er i stand til å skifte optikk. Dette er et kamera som er svært fleksibelt i sine applikasjoner på grunn av lett og kompakt design.

X-Trans-sensor

I Fujifilm X-E4 finner du en bakbelyst X-Trans sensor på 26,1 megapiksler, som er samme sensoren som sitter i Fujifilm X-S10. Sammen med den kraftige quad-core prosessoren kommer Fujifilm X-E4 til å hjelpe deg å ta bilder i høy oppløsning mer rask autofokus.

Ny tiltbar LCD-skjerm

Fujifilm X-E4 leveres med en 3" 180° tiltbar berøringsskjerm som gir deg muligheten til å fotografere eller filme i mange forskjellige vinkler. Selfie-modus gjør dette til et kamera som er perfekt for å filme vlogger. Du kan enkelt styre autofokusen ved å trykke med fingeren på skjermen der du vil fokusere.

Les mer om de nye objektivene

Fujifilm GF 80mm f/1,7 R WR

Dette lyssterke normalbjektivet med GF-fatning fra Fujifilm tilsvarer ca. 64 mm i 35 mm-format. Det leveres med en værbestandig konstruksjon, lett vekt på 796 gram og gir rik og vakker bakgrunnsuskarphet.

Fujifilm XF 70-300mm f/4-5,6 R LM OIS WR

Fujifilm utvider sin samling av objektiver med en telezoom som tilsvarer 107-457mm i 35 mm-format. Autofokusen på objektivet er raskt og nøyaktig, og værforseglingen lar deg ta dette objektivet med hvor som helst. Objektivet er også kompatiblet med Fujifilms telekonvertere.

Fujifilm XF 27mm f/2,8 R WR.

Fujifilm XF 27mm f/2.8 R WR er et kompakt pannekakeobjektiv som er perfekt hvis du vil ha et lite system uten å gå på akkord med optisk ytelse. Objektivet tilsvarer 40 mm i fullformat og leveres med rask autofokus og værbestandig design.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.