07.05.2020

Firmware-oppdatering til GoPro MAX!

GoPro slipper oppdatering til sitt populære 360-kamera GoPro MAX, som gir deg som bruker nye funksjoner når du filmer sfærisk video. De nye oppdateringene inkluderer 3K-video i 60p, som enten gir deg mykere 360-video eller funksjonen at du kan senke hastigheten på din video til 2x slow motion. Til og med timelapse-video og timelapse-foto legges til i 360-modusen!


360 graders slow motion - nå mulig med MAX

I og med at du nå kan filme 360-video i 60p har du mer fleksibilitet når du filmer actionsekvenser, ettersom du kan senke hastigheten til 2x slow motion. Du kan i redigeringen velge om du vil skape et prosjekt i 50/60p for en mykere opplevelse, alternativt et prosjekt i 25/30p for å gi mulighet til slow motion.

Timelapse i 360 grader

Foruten den økte bildefrekvensen så legges det også til 360 graders timelapse-video og timelapse-foto. Disse fotomodusene fantes tidligere i Hero-modus, men har nå også blitt lagt til i 360-modus og gjør den allerede kompetente MAX til en enda større kraftpakke- Å skape en timelapse i 360 grader gir deg store muligheter til panorering ved for eksempel en solnedgang - noe du før ikke kunne gjøre uten et separat tilbehør.

Å ta i bruk timelapse-foto i 360å grader ved f.eks. skikjøring eller sykling er en ny og spennende mulighet. Det betyr at du kan aktivere timelapse-modus i MAX, montere den på din hjelp og suse ned bakken. Kameraet fanger hele nedreisen og du kan siden i etterkant plukke ut dine favorittbilder fra turen! Muligheten til å skape en klassisk timelapse fins også, såklart.

Forbedret horisontutjevning i HERO-modus

En av de andre oppdateringene er en forbedring av horisontutjevningen i HERO-modus, hvor kameraet hjelper deg å ha en jevn og rett horisontlinje uten at du behøver å bekymre deg for plassering.

360-video åpner opp mange kreative muligheter og med denne oppdateringen for GoPro MAX er det et av de vasseste 360-kameraene på markedet. Kjøp ditt eksemplar hos oss i dag!

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen