07.05.2020

Firmware-oppdatering til GoPro MAX!

GoPro slipper oppdatering til sitt populære 360-kamera GoPro MAX, som gir deg som bruker nye funksjoner når du filmer sfærisk video. De nye oppdateringene inkluderer 3K-video i 60p, som enten gir deg mykere 360-video eller funksjonen at du kan senke hastigheten på din video til 2x slow motion. Til og med timelapse-video og timelapse-foto legges til i 360-modusen!


360 graders slow motion - nå mulig med MAX

I og med at du nå kan filme 360-video i 60p har du mer fleksibilitet når du filmer actionsekvenser, ettersom du kan senke hastigheten til 2x slow motion. Du kan i redigeringen velge om du vil skape et prosjekt i 50/60p for en mykere opplevelse, alternativt et prosjekt i 25/30p for å gi mulighet til slow motion.

Timelapse i 360 grader

Foruten den økte bildefrekvensen så legges det også til 360 graders timelapse-video og timelapse-foto. Disse fotomodusene fantes tidligere i Hero-modus, men har nå også blitt lagt til i 360-modus og gjør den allerede kompetente MAX til en enda større kraftpakke- Å skape en timelapse i 360 grader gir deg store muligheter til panorering ved for eksempel en solnedgang - noe du før ikke kunne gjøre uten et separat tilbehør.

Å ta i bruk timelapse-foto i 360å grader ved f.eks. skikjøring eller sykling er en ny og spennende mulighet. Det betyr at du kan aktivere timelapse-modus i MAX, montere den på din hjelp og suse ned bakken. Kameraet fanger hele nedreisen og du kan siden i etterkant plukke ut dine favorittbilder fra turen! Muligheten til å skape en klassisk timelapse fins også, såklart.

Forbedret horisontutjevning i HERO-modus

En av de andre oppdateringene er en forbedring av horisontutjevningen i HERO-modus, hvor kameraet hjelper deg å ha en jevn og rett horisontlinje uten at du behøver å bekymre deg for plassering.

360-video åpner opp mange kreative muligheter og med denne oppdateringen for GoPro MAX er det et av de vasseste 360-kameraene på markedet. Kjøp ditt eksemplar hos oss i dag!

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.