16.09.2020

GoPro Hero9 Black – Stabil actionvideo i 5K

Med Hero9 Black dobler GoPro oppløsningen i sitt populære actionkamera til hele 23,6 megapiksler og introduserer for første gangs video i høyoppløselig 5K! Med sine to skjermer er det også enklere for deg å være både foran og bak kameraet. Sammen med HyperSmooth 3.0-bildestabiliseringen er dette GoPros kraftigste actionkamera hittil.


5K-video- og 20 megapikslers bilder

Mer kraft, bedre skarphet og mer stabilitet. Med Hero9 Black dobler GoPro oppløsningen til hele 23,6 megapiksler og introduserer 5K-video i sitt populære actionkamera for første gang. Med 5K-video får du gode muligheter i videoproduksjonen din og et detaljnivå du ikke har sett før. Med 5K-oppløsningen kan du enten levere video med enorme detaljer, eller mulighet til å zoome inn i videoen din hvis du redigerer i 4K eller 1080p.

Smooth? HyperSmooth!

HyperSmooth er bildestabiliseringen med horisontutjevning som finnes i GoPros nyeste actionkameraer – og forbedres i Hero9 Black sammenlignet med tidligere kameraer. Den lar deg feste kameraet til sykkelhjelmen, suse ned bakkene og fortsatt komme hjem med en myk video uten masse risting i bildet. Et flott verktøy for å produsere actionfylte videoer av høy kvalitet!

Doble skjermer dobler kreativiteten

Kameraet gjør det også enklere for deg å være både foran og bak, med sine doble skjermer. Bakskjermen støtter berøring og gir en rask og intuitiv kontroll med dette.

Gi actionvideoene dine et profesjonelt utseende med GoPro-mods

Sammen med Hero9 Black kommer det også et par nye tilbehør som vil gi deg enda flere kreative muligheter. Alle tilbehørene er tilpasset Hero9 Black og kameraets nye formfaktor.

  • Media Mod
    • Utvid kameraets funksjonalitet ved å koble til eksterne mikrofoner og sende video via HDMI
  • Max objektivmodul
    • Fang alt. Max-modulen gir deg mer vidvinkel, en låst horisontjevning og avansert bildestabilisering
  • Light Mod (for Hero9 Black & Hero8 Black)
    • Light Mod-belysningsmodulen lar deg fremheve objektivet og er perfekt for å ta opp deg selv med god belysning

Utvid funksjonaliteten ytterligere med smart tilbehør til Hero9 Black!

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.