De heteste videonyhetene i 2021

Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K Pro

I februar 2021 ble Pocket Cinema Camera 6K Pro lansert – et kompetent 6K-kamera med innebygde ND-filtre og en vippbar HDR-skjerm med høy lysstyrke på 1500 nits. Kameraet har en Super35-sensor med HDR-støtte og full utlesing sammen med Dual Native ISO med høy følsomhet og stort dynamisk område. Den støtter også elektroniske søkere. Hvis du trenger et kamera i en kompakt og håndholdt design som er fullpakket med avanserte filmfunksjoner, er dette kameraet for deg.

Blackmagic Design ATEM Mini Extreme ISO

ATEM Mini Extreme ISO tok streamingverdenen med storm i februar 2021. Det er en kompakt bildemikser i tabellformat som kan håndtere åtte kameraer, to HDMI-utganger, to USB-C for opptak, webkamera og kontroll. Funksjoner som Super Source og Picture in Picture gir deg uendelige muligheter når du strømmer ut til valgt plattform og tar opp med alle åtte kameraene samtidig. Denne bildemikseren fra Blackmagic Design er et must for alle typer streaming, enten du er i studio eller på location.

Profesjonelle PTZ-kameraer fra Canon

Canon lanserte en hel produktserie med PTZ-kameraer i mars 2021, inkludert modellene CR-N500 og CR-N300. Kameraene er tilpasset innendørs bruk og har avansert video- og nettverksteknologi for å tilby video av høy kvalitet med kompatibilitet for en rekke IP-protokoller - inkludert den nyutviklede XC-protokollen, som realiserer en enkel og effektiv arbeidsflyt for ekstern produksjon. Med Canons PTZ-kameraer blir produksjonene dine profesjonelle, smidige og kostnadseffektive.

DJI Air 2S – kraftig og kompakt drone

I april 2021 ble DJI Air 2S lansert – en kompakt drone med kraftige funksjoner som hjelper deg med å skape det beste bildet med et knappetrykk, uavhengig av miljø. Dronen har en kompakt størrelse og fordelaktige funksjoner som 1" CMOS-sensor, 5.4K-video, avansert Full HD-videooverføring og sikker flyvning med hindringsdeteksjon i fire retninger. Air 2S er en perfekt alt-i-ett-drone som er klar til å fange alle detaljene uansett hvor du er.

GoPro Hero10 med overlegen hastighet

GoPro lanserte Hero10 i september 2021, der overlegen hastighet og ultimat letthet samles sammen i det kraftigste GoPro-kameraet noensinne. Takket være den nye GP2-prosessoren som er dobbelt så rask som GP1-prosessoren som sitter i Hero9, får du 5.3K-video i 60fps og 4K-video med 120fps. 23 megapiksler og forbedret ytelse i svakt lys sammen med hypersmooth 4.0-bildestabilisering gjør at du med Hero10 kan fange opp alle actionøyeblikkene og ta stillbilder av topp kvalitet.

DJI Ronin 4D – videokamera og gimbal i ett

DJI lanserte Ronin 4D i oktober 2021 – Det er et revolusjonerende produkt som slår sammen et førsteklasses videokamera med en gimbal. Dette skaper helt nye muligheter og funksjoner som kan erstatte sammensatte kamerarigger på filmsett av alle slag. Ronin 4D kommer i både en 6K-modell og en 8K-modell, som begge har samme type stabilisering og funksjoner. Du kan også bruke tilbehør som videoskjerm og fokuspuller, som kobles trådløst til kameraet og har en rekkevidde på opptil seks kilometer.

Legendarisk innhold med DJI Mavic 3

I november 2021 ble DJI Mavic 3 lansert – en kraftig drone med to innebygde kameraer. Dronen har både et 4/3 CMOS-Hasselblad-kamera og et 1/2 CMOS telekamera innebygd, noe som gir deg god bildekvalitet. Takket være 360 graders hindringssensor kan du nyte jevne og trygge flyturer uten risiko for kollisjoner. For å få den beste opplevelsen av flyfoto, kan du velge Mavic 3 med Cine Combo eller Fly More Combo-pakkene.


Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre inspirasjonssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.