14.10.2020

Nikon lanserer to nye speilløse fullformatskameraer – Nikon Z6 II og Z7 II

Nikon Z6 II og Z7 II er etterlengtede oppdateringer av Nikon Z6 og Z7. De kommer med forbedringer som doble minnekortspor, bedre autofokus og to kraftige EXPEED 6-prosessorer.


banner_news_nikon_z6_z7_mkii.jpg

Oppdatert prosessor og autofokus

Nikon Z6 II og Nikon Z7 II er bygget med to EXPEED 6-prosessorer som gjør de betydelig raskere enn forgjengerne Z6 og Z7, som bare hadde en EXPEED 6-prosessor. Den oppdaterte autofokusen oppdager øynene og ansiktene til mennesker lettere samtidig som den også fokuserer bedre på dyr. Ved opptak følger autofokusen motivet bedre, og det fungerer også veldig bra under dårligere lysforhold.

Nye viktige funksjoner

Som svar på mange forespørsler kommer Z6 II og Z7 II med doble minnekortspor, et spor for UHS-II og et spor for XQD/ CFexpress-kort. Dette er perfekt enten du vil skyte i forskjellige formater, bruke det andre minnekortet som en sikkerhetskopi eller du vil utvide minnet. Du vil også ha muligheten til å skyte vertikalt med det nye MB-N11 batterigrepet - en funksjon som ikke var mulig med tidligere modeller. Kameraene støtter også USB-C-lading under opptak, noe som er et flott tillegg hvis du for eksempel vil fotografere i studio.

Smart programvare

Den tilknyttede programvaren for Z6 II og Z7 II kalles Snapbridge, og kan brukes til å overføre bilder trådløst til smartenhetene dine. Snapbridge kan nå også brukes til å oppdatere programvaren i kameraet. Det er en oppdatering som bare forenkler bruken av kameraet.

Nikon Z6 II

  • Oppløsning: 24,5 megapiksler
  • Hastighet: 14 bilder per sekund
  • ISO: 100 - 51200
  • Fokuspunkter: 273
  • Videooppløsning: 4K/30p

Nikon Z7 II

  • Oppløsning: 45,7 megapiksler
  • Hastighet: 10 bilder per sekund
  • ISO: 64 - 25600
  • Fokuspunkter: 493
  • Videooppløsning: 4K/60p

Nikon vil livestreame en presentasjon av Z6 II og Z7 II onsdag 14/10 kl 14:00. Se den her!

Levering av Nikon Z6 II er planlagt til begynnelsen av november, og levering av Nikon Z7 II er planlagt til midten av desember. Benytt anledningen til å bestille nytt kamera i dag for å sikre at du får det så tidlig som mulig!

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.