02.11.2022

Nyhet! DJI Mavic 3 Classic

Med gode flyegenskaper og et profesjonelt 4/3 CMOS Hasselblad-kamera leverer Mavic 3 Classic utrolige opptak i høy oppløsning. Du kan nyte jevne og stabile flyturer med minimal risiko for kollisjoner med 360 graders hindringsdeteksjon. Selv du som ny pilot kan fly trygt og sikkert samtidig som du lager stilige videoer – også i kompliserte scenarioer. Fly med Mavic 3 Classic og oppdag førsteklasses bildekvalitet. På lager nå, kjøp din DJI Mavic 3 Classic i dag!


Fly trygt med 360 graders hindringsdeteksjon

De avanserte sikkerhetsfunksjonene til Mavic 3 Classic lar deg bruke mer av tiden din på å få det perfekte bildet. Flere vidvinkelsensorer fungerer sømløst med en høyytelses beregningsmotor for å registrere hindringer i alle retninger og planlegge sikre flyruter for å unngå dem. Når Mavic 3 Classic flyr, registrerer den kontinuerlig gjenstander i alle retninger og unngår dem enkelt og raskt. Nyt flyturen uten å bekymre deg for kollisjon, selv når du flyr i kompliserte miljøer. Dette hjelper deg med å ta opp stabile og jevne opptak selv når du møter hindringer.

Utstyrt med Hasselblads ikoniske kamerateknologi

Det ikoniske svenske kameramerket Hasselblad har utstyrt DJI Mavic 3 Classic med det samme høykvalitets 4/3 CMOS-kameraet som finnes i Mavic 3. Hasselblads avanserte kamerateknologi brukes på både maskinvareytelse og programvarealgoritmer, og tar bildekvaliteten til et helt nytt nivå. Du får opptil 20 megapiksler stillbilder og en utrolig lyssterk sensor med blenderåpning som kan justeres mellom f/2.8-f/11 for muligheten for det perfekt eksponerte bildet.


Ikke nøl med å kontakte oss hvis du vil ha hjelp til å finne riktig utstyr for dine behov. Du er hjertelig velkommen til å kontakte våre eksperter for rådgivning, support og kjøpshjelp på 21 65 98 40 eller via vårt kontaktskjema. Du kan også besøke oss i vår butikk i Oslo. Sjekk ut alle produktnyheter og lærerike kunnskapsinnlegg som hjelper deg med å utvikle dine kreative ferdigheter enda mer. Gå heller ikke glipp av muligheten til å bli med i vårt community, der du kan møte likesinnede og bli inspirert av andre skapere!

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen