02.11.2022

Nyhet! DJI Mavic 3 Classic

Med gode flyegenskaper og et profesjonelt 4/3 CMOS Hasselblad-kamera leverer Mavic 3 Classic utrolige opptak i høy oppløsning. Du kan nyte jevne og stabile flyturer med minimal risiko for kollisjoner med 360 graders hindringsdeteksjon. Selv du som ny pilot kan fly trygt og sikkert samtidig som du lager stilige videoer – også i kompliserte scenarioer. Fly med Mavic 3 Classic og oppdag førsteklasses bildekvalitet. På lager nå, kjøp din DJI Mavic 3 Classic i dag!


Fly trygt med 360 graders hindringsdeteksjon

De avanserte sikkerhetsfunksjonene til Mavic 3 Classic lar deg bruke mer av tiden din på å få det perfekte bildet. Flere vidvinkelsensorer fungerer sømløst med en høyytelses beregningsmotor for å registrere hindringer i alle retninger og planlegge sikre flyruter for å unngå dem. Når Mavic 3 Classic flyr, registrerer den kontinuerlig gjenstander i alle retninger og unngår dem enkelt og raskt. Nyt flyturen uten å bekymre deg for kollisjon, selv når du flyr i kompliserte miljøer. Dette hjelper deg med å ta opp stabile og jevne opptak selv når du møter hindringer.

Utstyrt med Hasselblads ikoniske kamerateknologi

Det ikoniske svenske kameramerket Hasselblad har utstyrt DJI Mavic 3 Classic med det samme høykvalitets 4/3 CMOS-kameraet som finnes i Mavic 3. Hasselblads avanserte kamerateknologi brukes på både maskinvareytelse og programvarealgoritmer, og tar bildekvaliteten til et helt nytt nivå. Du får opptil 20 megapiksler stillbilder og en utrolig lyssterk sensor med blenderåpning som kan justeres mellom f/2.8-f/11 for muligheten for det perfekt eksponerte bildet.


Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre nyhets- og kunnskapssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.