17.02.2022

Nyhet! DJI Mini SE

DJI lanserer sin nye forbrukerdrone Mini SE. Den kompakte og kraftige Mini SE er den perfekte kreative følgesvennen for deg som er nybegynner og ønsker å fange øyeblikk fra et unikt visuelt perspektiv. Ved hjelp av den brukervennlige DJI Fly-appen vil du kunne nyte en enkel flyopplevelse fra et perspektiv som er ulikt noe annet. Dronen lar deg lage høyoppløste bilder og videoer som et vanlig kamera ikke kan oppnå, som du så enkelt kan dele på dine sosiale medier. På lager nå, kjøp din DJI Mini SE i dag!


Fordeler

  • Ultralett og sammenleggbar design
  • Opptil 30 minutter flytid
  • Synssensor
  • GPS-stabilisering
  • Opptil 2,7K video og 12MP stillbilder
  • Forenklet opptak og redigering
  • Intelligente moduser og Quickshots

Nesten like lett som en smarttelefon

Med en vekt på under 249 gram er DJI Mini SE nesten like lett som en gjennomsnittlig smarttelefon. Dette gjør den usedvanlig bærbar og plasserer den i den laveste og sikreste vektklassen for droner. Den lave vekten gjør det også mulig å holde seg i luften lenger enn lignende droner på markedet, og du kan nyte opptil 30 minutters flytid med et fulladet batteri. DJI Mini SE er dermed den perfekte reisepartneren som hjelper deg med å fange hvert øyeblikk og gjøre vlogger og skatevideoer mer dynamiske enn noen gang.

La appen gjøre jobben

DJI Fly-appen tilbyr en enkel og intuitiv brukeropplevelse, slik at du kan lage filmatiske bilder med et knappetrykk. Det inkluderer også Flight Tutorial, som er en funksjon som hjelper deg med å komme i gang med DJI Mini SE på en rask og sikker måte. Appen tilbyr en rekke skapermaler som genererer flotte videoer uten mye innsats. Selv nybegynnere uten tidligere redigeringserfaring kan gjøre et hvilken som helst øyeblikk til en hit på sosiale medier. DJI Fly-appen gir deg også tilgang til SkyPixel – et sosialt nettverk der du enkelt kan dele flyfoto og videoer, bla gjennom innholdet til andre dronefotografer og oppdage populære flyfotosteder i ditt område.

Bekymre deg mindre, fly mer

Dronen er utstyrt med en 360° propellbeskyttelse som beskytter propellene og forbedrer flysikkerheten. Takket være avanserte sensorer kan DJI Mini SE også sveve med utrolig presisjon. Dronen er også utstyrt med en lett propellholder som beskytter propellene dine mot å bli skadet under transport, og som kan brukes til å feste DJI Mini SE til en pose eller belte. For ekstra sikker flytur kan du også enkelt senke dronens flyhastighet og bevegelser for ekstra presisjon og stabilitet. Denne modusen er spesielt nyttig når du for eksempel flyr i trange rom eller steder med mange hindringer.

Gjør hvert øyeblikk til et kunstverk

DJI Mini SE lar deg fange dine beste familieøyeblikk fra et fantastisk, nytt perspektiv. Den støtter flyfoto på 12 megapiksler og 2,7K Quad HD-videoer, og takket være en 3-aksers motorisert gimbal gir den overlegen kamerastabilitet og sikrer skarpe bilder med høy oppløsning. Automatiske videoer med kamerabevegelser på profesjonelt nivå, uten at du trenger å gjøre avanserte manøvrer, er bare noen få tastetrykk unna med dronens QuickShot-moduser, som inkluderer Dronie, Circle, Helix og Rocket. Bare velg QuickShot-modusen du ønsker, så vil DJI Mini SE utføre en komplisert, forhåndsinnstilt bevegelse under opptak. Videoen genereres deretter automatisk, slik at du umiddelbart kan dele den med vennene dine på sosiale medier.

DJI Mini SE vs DJI Mini 2

DJI Mini SE ligner mer på den originale DJI Mavic Mini fordi den kan filme med høy oppløsning i opptil 2,7 K med opptil 30 bilder per sekund (60 når oppløsningen byttes til 1080p), noe som er forbløffende for en drone i denne størrelsen. DJI Mini 2 er utstyrt med et litt kraftigere kamera som kan ta opp 4K Ultra HD-video med opptil 30 bilder per sekund. Flyrekkevidden er et annet område der Mini 2 og Mini SE varierer ganske betydelig – mens Mini SE støtter opptil 4 kilometer HD-videooverføring, støtter Mini 2 opptil 10 kilometer HD-videooverføring.


Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre inspirasjonssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.