14.09.2022

Nyhet! DJI Osmo Action 3 – for deg med en aktiv livsstil

DJI er tilbake med et helt nytt actionkamera – Osmo Action 3. Kameraet er utviklet for deg med en aktiv livsstil og presterer like godt i lave temperaturer som i ekstrem varme. Ta Osmo Action 3 med i vannet eller ut i naturen og nyt stabilisering i verdensklasse. Med et krystallklart bilde og høy oppløsning i 4k/120fps kan man ikke unngå å bli imponert over Osmo Action 3. Kameraet kommer i to modeller – Standard Combo og Adventure Combo. DJI Osmo Action 3 Standard Combo har leveringsstart 15/9 - 22.


1x2_banner_osmoaction3_1200x400_1.jpg

Osmo Action 3 – det robuste actionkameraet

DJI har gjort en innsats for å utvikle et actionkamera som tåler både ekstrem kulde ned til -20°C og er helt vanntett uten tilbehør ned til 16 meters dybde. Både front- og bakskjermen bruker Gorilla Glass, som er ekstremt slitesterkt og er behandlet med et vannavvisende belegg for en fin og god bildegjengivelse. Med stabilisering i verdensklasse unngår du rystende opptak uansett om du dykker, står på ski eller sykler i terreng. Du kan også aktivere den kraftige HorizonBalancing-funksjonen som korrigerer tilt ±45° og støtter opptak opp til 4K/120fps.

Fordeler

  • 4K/120fps opptak med ekstra bredt 155° synsfelt
  • Quick-Release – monter på/av enkelt og raskt
  • HorizonSteady – bildestabilisering i verdensklasse
  • Berøringsskjerm med intuitivt grensesnitt
  • Tåler temperaturer ned til -20°C
  • Vanntett ned til 16 meters dybde
  • Batterilevetid opptil 160 minutter

Adventure Combo - avansert AI-teknologi med InvisiStick

Takket være Adventure Combo får du tilgang til avansert AI-teknologi takket være den gratis DJI Mimo-appen. Med den medfølgende selfie-pinnen kan du enkelt aktivere InvisiStick-funksjonen, som gjør ekspansjonsarmen uskarp, slik at du enkelt kan oppnå profesjonelle videoresultater på egenhånd. I tillegg medfølger to ekstra batterier, et batterideksel, to beskyttelsesbur og et ekstra gummilinsedeksel.


Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre inspirasjonssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.