16.09.2021

Nyhet! Hero10 er her!

GoPro lanserer Hero10! Overlegen hastighet og ultimat letthet kombineres i det kraftigste GoPro-kameraet noensinne. Den nye GP2-prosessoren, som er dobbelt så rask som GP1-prosessoren i Hero9, lar deg filme 5.3K-video i 60 bilder per sekund og 4K-video i 120 bilder per sekund. Kameraets 23 megapiksler og forbedrede ytelse i svakt lys, sammen med HyperSmooth 4.0-bildestabiliseringen, gjør det mulig for Hero10 å ta stillbilder av høyeste kvalitet. Takket være automatisk overføring til GoPros skytjeneste blir bildene og videoene dine tatt vare på flere steder enn bare minnekortet ditt. Kjøp den hos oss i dag!


news_banner_gopro_hero10.jpg

Fordeler

 • 5,3K60FPS
 • 4K120
 • GP2-prosessor
 • HyperSmooth 4.0
 • Horisontutjevning
 • Vanntett ned til 10 meter dyp
 • Kompatibel med tilbehør og fester fra Hero9
 • Webkamerafunsjon

Revolusjonerende prosessor

GoPro Hero10 er raskere, smidigere og bedre. Den kraftige nye GP2-prosessoren oppgraderer ytelse, responsive berøringsfunksjoner og dobler bildefrekvensen for utrolige filmer. GP2 «System on a Chip» er uten tvil Gopros raskeste noensinne. Oppgradert til utrolige 23 MP bilder og 5.3K videooppløsning med 60fps. I tillegg kan du filme i 8x Slo-mo på 2.7K, og du kan pause videoer og ta stillbilder fra 5.3K-video som ser fantastiske ut.

Utrolig bildekvalitet

Fotografer med fine detaljer, realistiske teksturer og forbløffende kontrast, selv i svakt lys. Ved hjelp av et nytt glass på linsen skyves vann og smuss lett bort for at du skal kunne fange opp alle hendelser krystallklart.
HyperSmooth har aldri vært jevnere, i tillegg får du enda bedre ytelse i svakt lys og horisontutjevning med høyere hellingsgrense, slik at bildene og videoene dine alltid har rett horisont. Den nye frontskjermen er perfekt når du vil skyte eller filme deg selv, vlogge eller bruke den som webkamera – ja, listen kan gjøres lang. Med frontskjermen har du alltid et øye med hva kameraet ser.

Rask, pålitelig tilkobling

Overfør bilder og videoer fra din skytilkoblede GoPro til telefonen din på kort tid. Du kan også få tilgang til bildene og videoene dine via Gopros Quik-app, eller du kan koble til kameraet via USB-C. Kameraet må kobles til via Wi-Fi for å laste opp bilder og videoer til skyen.

Fang bildet på enkleste måte

Med PowerTools som LiveBurst, som tar bilder 1,5 sekunder før og etter at du trykker utløseren. Og selv om du trykker på ta opp for sent, fanger HindSight opptil 30 sekunder med opptak før du begynner å spille inn - for aldri å gå glipp av et øyeblikk. Det er også planlegging og andre funksjoner som gjør det enkelt å fange opp alle anledninger. GPS-ytelse, slå på denne funksjonen og se hastighet, høyde, sporposisjon og G-krefter i sanntid.

Gi actionvideoene dine et profesjonelt utseende med tilbehør.

 • Sett på Max Lens Mod for å få et utrolig bredt og nydelig bilde på hele 155 grader.
 • Monter på Media Mod og få både HDMI og 3,5 mm mikrofoninngang – perfekt for vlogg og streaming.
 • Trenger du mer lys? Bruk Light Mod og få ekstra lys til alle videoene og bildene dine. Brukes sammen med MediaMod.

Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre nyhets- og kunnskapssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.