04.11.2021

DJI Mavic 3 – dronen med to toppkvalitetskameraer

Lag legendarisk innhold med den nye DJI Mavic 3. Dronen har både et 4/3 CMOS-Hasselblad-kamera og et 1/2 CMOS-telekamera som gir deg fantastisk bildekvalitet, og med 360 graders hindringssensor kan du nyte behagelige flyturer uten risiko for kollisjoner. Med sin konstante utvikling og innovasjon setter DJI en ny standard for hva flyfotografering kan være, og takket være de to innebygde kameraene får du nå både Hasselblad-kvalitet og større zoommuligheter. Fly med Mavic 3 og oppdag førsteklasses bildekvalitet. Kjøp din drone hos oss i dag!


news_banner_DJI_mavic3.jpg

Arven fortsetter

Det ikoniske svenske kameramerket Hasselblad har tilpasset L2D-20c-antennekameraet til DJI Mavic 3, og har bygd en profesjonell 4/3 CMOS-sensor inn i en elegant og kompakt form. Strenge Hasselblad-standarder brukes på både maskinvareytelse og programvarealgoritmer, og tar bildekvaliteten til et helt nytt nivå. Du får stillbilder på opptil 20 megapiksler, 12,8 trinn med dynamisk omfang som gir deg fantastiske detaljer både i skygger og i høylys. En utrolig lyssterk sensor med blender som kan justeres mellom f/2,8-f/11 gir deg alle muligheter for perfekt eksponerte bilder.

Kameraet har en brennvidde tilsvarende 24 mm som gir deg et fantastisk bredt og nydelig bilde, og sammen med DJI's autofokussystem "Vision Detection Auto Focus" (VDAF), gir Mavic 3 deg ikke bare et vakkert utsnitt, men også et skarpt og fokusert bilde.

Ikke bare ett kamera, men to

Mavic 3 har ikke bare ett kamera, det har to. I tillegg til Hasselblad-kameraet har det også en Telezoom-linse. Teleobjektivet gir deg muligheten til å komme nærmere objektet ditt uten å være fysisk nærmere med dronen. Med opptil 28x hybridzoom og en tilsvarende brennvidde på 162 mm og blender på f/4.4, er dette telezoomet gunstig når du ikke kan komme nærmere med dronen, men likevel vil komme nærmere et objekt eller når du vil ha en fin zoom i bildet. Når scener eller motiver er langt unna, kan du bruke telekameraet til å zoome inn og spare tid. Du kan til og med bruke det til å fange motiver på avstand uten å forstyrre scenen. Et unikt telekamera gjør Explore-modusen til den perfekte måten å sjekke ut og planlegge bildene dine på. Mulighetene er uendelige.

Nøyaktige farger

Under opptak vil RGB-fargedata innhentet av sensoren bli konvertert gjennom Hasselblads unike bildebehandlingsalgoritme og fargebehandlingsmodus, noe som gir best mulig naturlige farger i enhver scene.

Mavic 3 bruker sin profesjonelle bildeytelse til å spille inn videoer med høy oppløsning og bildefrekvens. Kameraet fanger også opp opptil en milliard farger takket være en 10-bit D-Log-fargeprofil, som gir naturlige fargegraderinger og avansert fleksibilitet i etterproduksjonen.

Mavic 3 Cine støtter også Apple ProRes 422 HQ-koding med en maksimal datahastighet på 3,772 Mbps. Den inkluderer også en innebygd 1 TB SSD og 10 Gbps for å gjøre profesjonell filming, redigering og opprettelse enda enklere.


Ikke nøl med å kontakte oss hvis du vil ha hjelp til å finne riktig utstyr for dine behov. Du er hjertelig velkommen til å kontakte våre eksperter for rådgivning, support og kjøpshjelp på 21 65 98 40 eller via vårt kontaktskjema. Du kan også besøke oss i vår butikk i Oslo. Sjekk ut alle produktnyheter og lærerike kunnskapsinnlegg som hjelper deg med å utvikle dine kreative ferdigheter enda mer. Gå heller ikke glipp av muligheten til å bli med i vårt community, der du kan møte likesinnede og bli inspirert av andre skapere!

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen