12.07.2022

Nyhet! Nothing lanserer phone (1)

Det kjente teknologiselskapet Nothing lanserer sin første smarttelefon, phone (1). En spennende smarttelefon som føles kjent, men likevel annerledes. Fullpakket med ytelse og med operativsystemet Nothing OS får du det beste fra Android. De avanserte lysmønstrene på baksiden viser hvem som ringer, fra hvilken app du fikk varsling og hvor mye batteriet har ladet uten at du trenger å se på displayet. phone (1) fra Nothing er en smarttelefon du bare må oppleve. Vi i Scandinavian Photo er utrolig stolte over å være en av de utvalgte forhandlerne i Norden.


Scandinavian Photo SE - 1200x400 Header Buy Now Utan Text.jpg

Fordeler

  • Nothing OS - Minimalt med forhåndsinstallerte apper
  • 6,55" OLED-skjerm med rik fargegjengivelse og kontrast
  • 50 MP dualkamera med dobbel bildestabilisering
  • Styrer tredjepartsprodukter uten separate apper
  • Ring Light-effekt med Glyph Interface
  • Autentiser og spor priser på NFT
  • Dobbeltsidig Gorilla-glass for en stilig og slitesterk overflate
  • Trådløs lading og omvendt lading
  • Vann- og støvbestandig i henhold til IP53-klassifisering
  • Låser opp via fingeravtrykk eller ansiktsgjenkjenning
  • Laget av 100 % resirkulert aluminium

Nothing Vit Baksida Fågel 2 1 1200px.jpg

Fullpakket med ytelse

Nothing phone (1) er utstyrt med Qualcomm® Snapdragon ™ 778G + for fantastisk grafikk og ytelse. OLED-skjermen gir deg rik fargegjengivelse med over en milliard farger og dyp kontrast. Spillmodusen sammen med oppdateringsfrekvensen på 120Hz gir deg en forbedret og flytende spillopplevelse. Varsler og utilsiktede trykk minimeres for å øke konsentrasjonen. Alt gjort raskere med 5G. Bruk den hele dagen uten å måtte bekymre deg for batterilevetiden. Lader 50 % på bare 30 minutter. Lad trådløst eller med ledning.

Nothing OS

Nothing OS leverer kun det beste fra Android, helt uten bloatware. Ingen bloatware betyr at smarttelefonen din har et minimum av forhåndsinstallerte apper når du først starter den. Det gir deg friheten til å tilpasse smarttelefonen etter dine ønsker og gir optimalisert hastighet og smidighet. Nothing Ecosystem er en åpen invitasjon, og du kan kontrollere tredjepartsprodukter direkte fra hurtiginnstillinger. Lås opp Teslaen eller endre fargen på Philips Hue-lysene uten å laste ned separate apper. Gjennom smart læring lærer Nothing OS raskt hvilke apper du bruker mest for å sikre at de alltid starter superraskt. Apper i bakgrunnen fryses for å spare strøm i mellomtiden.

1056336_Nothingphone_Lifestyle_3.jpg

1056336_Nothingphone_Lifestyle_1edit.jpg

1056336_Nothingphone_Lifestyle_2.jpg

Glyph Interface

Møt Glyph Interface – En ny måte å kommunisere på. I tillegg til å gi phone (1) sitt unike utseende, kan du se gjennom de ulike lysmønstrene om det ringer, hvilken app du fikk varsel fra, hvor mye smarttelefonen din har ladet og mye mer. Match kontaktene dine med et unikt Glyph-mønster med matchende vibrasjon slik at du vet hvem som ringer selv før du løfter den. Den fungerer selv i stille modus, slik at du aldri går glipp av et varsel. Lysstyrken kan justeres etter ønske.

50 MP dualkamera

På tide å tenke nytt, flere kameraer betyr ikke bedre kvalitet. Fang strålende realisme med dualkamerasystemet med avanserte 50 MP-sensorer. Du kan ta portretter med tydelig fokus takket være blenderåpningen på f/1.8. Ta vidvinkelbilder med 114° synsfelt. Film i krystallklar 4K med dobbel bildestabilisering og Live HDR. Glyph Interface fungerer også som et bærbart Ring Light for fotografering og videoopptak. Det gir deg bedre og mer autentisk lys, selv i mørke omgivelser.

Ansvarlig bærekraft

Nothing har beluttsomhet når det gjelder å redusere miljøpåvirkningen av teknologi. Nothing phone (1) er laget av 100 % resirkulert aluminium. Over 50 % av plastkomponentene kommer fra biobaserte og resirkulerte kilder, noe som gjør Nothing til en leder i bransjen. Smarttelefonen leveres i resirkulert fiberemballasje.

Tek.no_banner_1.jpg

Tek.no_banner_2.jpg

Anbefalt av Tek.no

Sitat fra Tek.no:

"Nothing treffer blink på første forsøk. Definitivt en av de beste telefonene du kan velge i sin prisklasse."

Les hele anmeldelsen.

Tilbehør til phone (1)

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen