Til kassen
FriFrakt

Canon slipper Canon Powershot G9 X Mark II


Canon slapp igår flere produktnyheter. Blant de tre kompaktkameraene og tre videokameraene er det Powershot G9 X Mark II som vi syntes er mest interresante nyheten.

PowerShot G9 X Mark II

PowerShot G9 X Mark II leverer høy kvalitet i et lite og smidig kamera som fungerer som den perfekte turkameraten samtidig som det er et godt tillegg til din smarttelefon. Kamera er ustyrt med en 1"- bildesensor, et lyssterkt objektiv med blender f/2.0-4.9. Den kraftige DIGIC 7-prosessoren sammen med Dual Sensing IS sørger for høy bildekvalitet med nøyaktig følgende autofokus. Med Wi-Fi, NFC og Bluetooth er kamera alltid tilkoblet og du kan dele dine bilder og filmer uavhengig av hvor du befinner deg. Filme i Full HD 60p med kreativ kontroll eller lag lekre Time Lapse-filmer med Time Lapse Movie.

Nyheter i G9 X Mark II:

  • Seriebildeopptak med 8 bilder/sekund i RAW
  • Bluetooth
  • TimeLapse Movie
  • USB-lading
  • Forbedret prestasjon med DIGIC 7-prosessor
  • Dual Sensing IS - utviklet & forbedret bildestabilisering
  • EOS Picture Style
  • Lengre batteritid

Dual Sensing IS

Den nye bildestabiliseringen i G9 X Mark II, Dual Sensing Image Stabilization kombinerer informasjon fra gyrosensoren og bildesensorn for å beregne hvordan den skal gi deg best mulig resultat.

DIGIC 7

Takket være den nye kraftige bildeprosessoren DIGIC 7, som sitter i mange av Canons systemkamera samt i Canon PowerShot G7 X Mark II, får du en rask og avansert autofokus med blant annet Dual Pixel AF. Du får høy bildekvalitet med samme kvalitet ved ISO 1600 som levereres ved ISO 800 på DIGIC 6. Utover dette leverer kamer en veldig rask seriebildeopptak med 8,1 bilder/sek i 47 sekunder og 38 bilder i JPEG samt hele 8,2 bilder/sek i 2,56 sekunder og 21 bilder i RAW.

Canon PowerShot G9 X Mark II

PowerShot G9 X Mark II kommer i svart og sølv og forventet salgstart er februar 2017.

Les mer om og forhåndsbestill Canon PowerShot G9 X Mark II sølv.
Les mer om og forhåndsbestill Canon PowerShot G9 X Mark II svart.


Canon IXUS 185

Canon Ixus 185 er etterfølgeren til Ixus 175. Det elegante og kompakte lille kameraet, som passer perfekt å alltid ha med i lommen, har nå blitt oppgradert med et avansert automodus som gjør at du får et enda bedre resultat på dine bilder og en dedikert datoknapp som gjør at du enkelt kan legge til et datostempel på dine bilder.

Canon IXUS 185 kommer i svart, rød og sølv og har forventet salgstart i februar 2017.

Les mer om og forhåndsbestill Canon IXUS 185 svart.
Les mer om og forhåndsbestill Canon IXUS 185 rød.
Les mer om og forhåndsbestill Canon IXUS 185 sølv.


Canon PowerShot SX430

Med PowerShot SX430 kan du alltid være klar for ditt neste bilde - uansett om motivet er nærme eller langt unna. Nærgrensen i makromodus er på 0 cm og den allsidige optiske zoomen på 45x (24-1080mm i 35mm-format) gjør at du kan fange skarpe detaljer på motiv som også er veldig langt unna. Kamera er utstyrt med en 20,2 megapixel bildesensor, DIGIC 4 +- bildeprosessor, Wi-Fi & NFC, Mni Bridge samt Intelligent IS bildestabilisering.

Canon PowerShot SX430 fhar forventet salgstart i februar 2017.

Les mer om og forhåndbestill Canon PowerShot SX430.


Canon lanserer også tre nye Legria-videokamera; Legria HF R86 og Legria HF R806 samt Legria HF R88 som erstatter Legria HF R78. Her får du nå fler kreative muligheter og fleksible funksjoner for Slow- og Fast motion-effekter og bedre egenskaper i svakt lys.


Vi tar forbehold om eventuelle feil i tekster, bilder samt urimelige feil i prisangivelser.
Sitemap (xml)