Til kassen
FriFrakt

Nyheter: Fujifilm X-Pro2 Graphite Edition & X-T2 Graphite Silver Edition


Fujifilm har idag sluppet to nye versjoner av de populære kompakte systemkameraene X-T2 og X-Pro2 - i nye farger. De allerede lekre kameraene blir nå enda finere og sammenheng med lanseringen har vi et spesialtilbud på begge kamera for deg som er tidlig ute og forhåndsbestiller.

Fujifilm X-Pro2 Graphite Edition

X-Pro2 ble lansert for et år siden, i januar 2016 og var det første kameraet i X-serien med den siste generasjonen 24.3MP X-Trans CMOS III sensor, X-prosessor Pro samt en unik mulithybridsøker med mulighet til å umiddelbart veksle mellom optisk og elektronisk søker. Kamera ble raskt et favorittkamera blant både profesjonelle og entusiaster, spesielt innenfor reportasje- og dokumentarfoto.

Nå kommer Fujifilm X-Pro2 Graphite Edition. Samme fantastiske kamera i en ny finish. Takket være en avansert overflatebehandling i flere trinn får man en unik farge og struktur. Ved å øke mengden svarte pigment i det siste laget med belegg har man lykkes å skape en mørkere, mer metalisk grå nyanse sammenlignet med X-T1 Graphite Silver. En diskret design som passer utmerket til f.eks gatefoto og øyeblikksbilder.

Fujifilm X-Pro2 Graphite selges i kit sammen med et Fujinon XF23mm F2 R WR i samme matchende finish og solblender LH-XF35-2. Forhåndsbestill nå så får du også med en unik X-Pro2 kamerarem med på kjøpet uten ekstra kostnad.

Fujifilm X-Pro2 graphite edition med XF 23mm f/2,0 R WR + LH-35-2 + X-PRO2 (Forhåndsbestillingskampanje)

X-Pro2 Graphie Edition


Fujifilm X-T2 Graphite Silver Edition

Nå kommer den kritikerroste og populære Fujifilm X-T2 også i en elegant Graphite Silver-versjon. Toppmodellen i X-serien har med sin enestående bildekvalitet, lynraske autofokus og imponerende 4K-video raskt blitt mange fotografers favoritt.

X-T2 Graphite Silver Edition har en unik overflatebehandling med flere lag som gir en slitesterk konstruksjon med finish av høy kvalitets. X-T2 Graphite Silver Edition levereres med en eksklusiv skulderrem i lær, et blitskodeksel i aluminium og en matchende EF-X8 blits.

Forhåndsbestill nå med vår forhåndsbestillingskampanje så får du Fujifilm Vertical Power Booster Grip VPB-XT2 til X-T2 med til halve prisen.

X-T2 Graphite Silver Edition

Begge kamera er forventet på markedet i slutten av januar 2017.


Vi tar forbehold om eventuelle feil i tekster, bilder samt urimelige feil i prisangivelser.
Sitemap (xml)