Til kassen
FriFrakt

Sony Alpha Days – Sony på turné i våre butikker


Sony Alpha Days – Sony på turné i våre butikker

Mellom den 20-25 mars kommer representanter fra Sony til å være på plass i våre butikker i  Sverige og Norge. Benytt deg av sjansen til å treffe produktspesialister og ambassadører og få masse inspirasjon samtidig som du kan benytte deg av en rekke gode tilbud fra Sony og Scandinavian Photo. Denne dagen vil du kunne fordype deg i bilderedigeringsprogrammet Capture One og se nærmere på Sonys brede sortiment av kamera, videokamera og objektiver. Dessuten kommer frilansfotografen og eventyreren Linda Åkerberg og holder et foredrag om hennes reise til USA der hun oppfylte sin drøm å gå den drøyt 420 mil lange turen langs Pacific Crest Trail. Dette er en dag du ikke vil gå glipp av!

Sony Alpha Days – Sony på turné i våra butiker

Oslo

Tid: 23 mars, kl. 10:00-18:00
Sted: Scandinavian Photo butikk, Møllergata 4, Oslo
Kostnad: Gratis


Lunsjforedrag med Capture One

Velkommen til lunsjforedrag med Sony! Capture One er programmet for deg som både vil kunne organisere og holde orden på dine bilder, samtidig som det er et avansert bildebehandlingsprogram som lar deg kontrollere eksponeringer, farger og mer. I løpet av denne timen fordyper vi oss i programmet og Sonys produktsspesialister vil lære deg mer om de uendelige mulighetene med Capture One. Under forelesningen byr Sony på enkel mat og drikke.

Velkommen!

Forelesningene er kostnadsfrie men vi har begrenset plass, så sørg gjerne for å komme tidlig.

Oslo

Tid: 23 mars, kl. 13:00-14:00
Sted: Scandinavian Photo butikk, Møllergata 4, Oslo
Kostnad: Gratis


Foredrag med Linda Åkerberg

Linda Åkerberg er frilansfotografen som for et år siden forlot livet i Stockholm og dro til USA for å følge sin drøm om å vandre den drøyt 420 mil lange  Pacific Crest Trail. Nå kommer hun, sammen med Sony, til våre butikker for å dele sin historie om den 175-dagers lange vandringen gjennom villmarken, fra Mexico til Canada, og viktigheten av å kunne utfordre sin frykt, følge sitt hjerte og satse på det du selv tror på. Under foredraget tilbyr Sony på lett mat og drikke.

Linda driver også bloggen Wilderness Stories og blogger for Vagabond på Äventyrsbloggen.

Linda Åkerberg

Forelesningene er kostnadsfrie men vi har begrenset plass så sørg gjerne for å komme tidlig.

Oslo (Møllergata 4)

Tid: 23 mars, kl. 17:00-18:00
Sted: Scandinavian Photo butikk, Møllergata 4, Oslo
Kostnad: Gratis


 


Vi tar forbehold om eventuelle feil i tekster, bilder samt urimelige feil i prisangivelser.
Sitemap (xml)