Til kassen
FriFrakt

Nikon lanserer 3 nye objektiv og et kompaktkamera


Idag lanserte Nikon tre nye objektiv samt et nytt vanntett kompaktkamera. To forskjellige vidvinkelzoomer, et for fullformat og et for APS-C kamera og et fast vidvinkelobjektiv på 28mm.

AF-P DX NIKKOR 10-20mm f/4.5-5.6G VR

Vidvinkelzoom med lydløs autofokus og bildestabilisering

Med sin lydløse autofokusmotor, kompakte størrelse og bildestabilisering passer AF-P DX NIKKOR 10-20mm f/4 ,5-5,6G VR utmerket til Nikons mindre kamera med DX sensor for både stillbilde og video. Perfekt som reiseobjektiv for storslåtte landskap eller bymiljøer og fungerer utmerket som Vlogg optikk for video-bloggen. Den korte nærgrensen på kun 0,22m gir deg mulighet til å få et spennede nærbilde-perspektiv med bred bildevinkel.

Leveringsstart 29. juni.

Les mer om Nikon AF-P DX NIKKOR 10-20mm f/4.5-5.6G VR

AF-S Fisheye NIKKOR 8-15mm f/3.5-4.5E ED

Fisheye-zoom til Nikon FX

AF-S Fisheye NIKKOR 8-15mm f/3,5-4,5E ED er en fisheye-zoom til Nikons fullformatskamera og gir deg en ekstremt bred bildevinkel med kraftig bøyde kanter. Ved 8mm får du en sirkulær fisheye med 180º horisontal/vertikal bildevinkel med svarte kanter, perfekt for ekstremt brede bildevinkler og sfærisk fotografering. Ved 15mm får du en ikke-sirkulær vidvinkel med 180º diagonal bildevinkel for en kraftig vidvinkel som dekker hele bildesensoren. Objektivet passer utmerket for UV-foto, interiør som krever maksimal bred bildevinkel og action-fotografering på kloss hold.

Leveringsstart 15. juni.

Les mer om Nikon AF-S Fisheye NIKKOR 8-15mm f/3.5-4.5E ED

AF-S NIKKOR 28mm f/1.4E ED

Skarp og lyssterk vidvinkeloptik

AF-S NIKKOR 28mm f/1,4E ED er et lyssterkt vidvinkel objektiv i Nikons profesjonelle f/1,4 serie. Objektivets høyte lysstyrke gjør at det er utmerket for fotografering av eventer, landskap i dårlige lysforhold og interiør.

Leveringsstart 28. juni.

Les mer om Nikon AF-S NIKKOR 28mm f/1.4E ED

Nikon Coolpix W300

Robust og vanntett eventyrskamera med 4K video

Nikon W300 er et skikkelig robust kompaktkamera med en 16mp BIS CMOS-sensor designet for eventyr. Kamera er vanntett ned til 30m, tåler fall fra 2,4m og kulde ned til -10ºc noe som gjør at Nikon W300 kan være med deg overalt. Et godt grep og en markert utløser gjør at det er lett å bruke kamera selv med hansker på og du kan logge posisjonen på dine bilder med kameraets innebygde GPS.

Leveringsstart er foreløpig satt til slutten av juni.

Nikon Coolpix W300 finnes i fargene orange, svart, camouflage og gul

 

 


Vi tar forbehold om eventuelle feil i tekster, bilder samt urimelige feil i prisangivelser.
Sitemap (xml)