Til kassen

Trådløs ultraportabel nyhet fra Sennheiser - XSW-D


sennheiser-xsw-d

Å koble lyd trådløst til kameraet ditt har aldri vært enklere! På torsdag lanserte Sennheiser sitt nyeste trådløse system, XSW-D. Systemet bygger på små, ekstremt portable enheter, som er lettere å pare sammen enn dine bluetoothhodetelefoner til mobiltelefonen.

XSW-D fra Sennheiser kommer i flere ulike kombinasjoner og varianter. Den største fordelen med systemet er at du kan pare sammen en sender med hvilken som helst mottaker. Senderene og mottakerene ha en 3,5mm-kontakt for tilkobling av f.eks. mygg, samt XLR-kontakt for tilkobling av mikrofoner. Mottakerene har også 3,5mm- og XLR-tilkoblinger, slik at du kan koble signalet inn i både systemkameraer og videokameraer. Med et XSW-D-system kan du gjøre alle slags utstyr trådløst.

Enkel håndtering gjennom et knappetrykk

XSW-D har kun én knapp på sender og mottaker for utrolig enkel håndtering. Når du vil pare sammen en sender med en mottaker holder du knappen inne på begge enheter til de blinker, og når de lyser med et fast, grønt lys er de lenket. Du kan parkoble opp til fem sendere til en mottaker. Ingen andre innstillinger trengs, systemet tilpasser så lydnivået automatisk i forhold til hva slags enhet du kobler den til.

Om du vurderer et trådløst lydsystem til kameraet ditt, men synes de virker litt avanserte eller for store er XSW-D-systemet svaret på spørsmålet. Det kan ikke bli enklere eller mer portabelt enn dette!

Les mer om de ulike pakkene vi tilbyr på vår produktside , og sørg for å forhåndsbestille ditt eksemplar i dag slik at du er først i køen når vi får de inn på lager.

 

 

 

 

 

 

 

 


Vi tar forbehold om eventuelle feil i tekster, bilder samt urimelige feil i prisangivelser.
Sitemap (xml)