06.11.2019

Objektivnyheter fra Panasonic og Sigma!

Objektivnyheter fra Panasonic og Sigma! Utvalget av objektiver øker for L-mount og Sony-fotografer, der Panasonic slipper to nye objektier i S-serien og Signa annonserer det kommende Sigma 24-70mm f/2,8 GN DN Art for speilløse fullformatskameraer med L-fatning og Sony E-fatning.


sigma-pana-banner.jpg

Sigma 24-70mm f/2,8 DG DN Art

Sigmas ”Art”-serie består av lyssterke objektiver med sofistikert optisk prestasjon, og det er nettopp hva som loves med Sigma 24-70mm f/2,8 DG DN Art. Tre asfæriske elementer, seks FLD-glass og to SLD-glass motvirker uønsket lysspredning som kromatisk aberrasjon, og gir utmerket skarphet helt ut i kantene, gjennom hele zoomområdet. Overflatebehandlingene Super Multi-Layer Coating og Nano Porous Coating minimerer lysreflekser og slør, slik at du kan fange kontrastrike og detaljerte bilder også med vidåpen blender og i motlys. Elleve avrundede blenderlameller sørger for at du får bruke den store blenderen, som tilsammen skal levere attraktiv bakgrunnsuskarphet med god separasjon mellom ditt motiv og bakgrunnen.

Andre egenskaper inkluderer AF/MF-omkoblere og programmerbar AFL-knapp, zoomlås, støv- og sprutresistent konstruksjon og en nærgrense på 18 centimeter, noe som gir en forstørrelse på 1:2,9 på vidvinkelenden, og 1:4,5 på teleenden i zoomområdet.

Sigma 24-70mm f/2,8 DG DN Art kommer i to versjoner, ett for L-mount og ett for Sonys E-fatning, og er tilpasset for speilløse fullformatskameraer. Dessuten støttes øye-autofokusen som finnes både i Sonys og Panasonics kameraer.

Lumix S Pro 16-35mm f/4

Panasonic lover med denne vidvinkelzoomen høy optisk prestasjon på tross av en lett og kompakt størrelse. Med tolv elementer i ny grupper, hvorav tre asfæriske linser, et ED-glass med ekstra lav spredning og en UHR-linse, som står for Ultra-High Refractive Indez, får du svært god skarphet helt ut i kantene, minimal vignettering, lav aberrasjon og mykere bakgrunnsuskarphet.

Takket være en linjær autofokusmotor drevet av doble magneter får du rask og stille autofokus, med en mekanisme som dessuten minimerer focus breathing. Fokusringen lar deg veksle mellom autofokus og manuell fokus gjennom å dra den bakover, en funksjon kjent som "Focus Clutch". Til sist bør det nevnes at objektivet er støv- og sprutresistent, slik at du kan bruke det også i tøffere forhold.

Lumix S Pro 70-200mm f/2,8 OIS

Med Lumix S Pro 70-200mm f/2,8 OIS får nå profesjonelle fotografer som bruker L-mount et lyssterkt zoomobjektiv som møter behovene innen såvel portrett- som villmarks- og sportsfotografering. Med en lyssterk, konstant blender på f/2,8, optisk stabilisering, høypresterende optikk med tre ED-glass, to ultra ED-glass, en asfærisk linse og elleve avrundede blenderlameller leverer objektivet skarpe bilder med rund og myk bakgrunnsuskarphet.

Et dobbelt fokuseringssystem, som vi kjenner igjen fra blant annet Lumix S 24-70mm F2.8, hjelper med å motvirke varierende aberrasjon på kort avstand, og gir god skarphet helt ut i kantene gjennom hele zoomområdet også med vidåpen blender. Dessuten medfører de doble motorene rask og nøyaktig autofokus, med minimal focus breathing - utmerket for både stillbilder og video. Objektivet er også beskyttet mot støv og vannsprut, og kan brukes i kjølige forhold ned til -10° celsius.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen