28.02.2019

Sigma slipper 11 objektiver og ny firmware

Sigma informerer om at de lanserer 11 stk Art-objektiver for fullformatskameraer med L-mount, samt et nytt adapter for bruk av Sigma-objektiv med SA- eller EF-mount på kameraer med L-mount-fatning.


De nye objektivene har en rask autofokus, og er fullt kompatible med fokusmetodene AF-S og AF-C, bildestabilisering i kamerahuset samt linsekorrigering i kameraet. Lanseringen består av 11 objektiver med fast brennvidde, fra 14mm vidvinkel til 135mm teleobjektiv.

Fordeler

 • Autofokus tilpasset for  L-Mount
 • Fungerer sammen med kameraets innebygde bildestabilisering
 • Kompatibel med lineskorrigering i kamerahuset
 • Sigma Mount Conversion Service - les mer her eller kontakt oss om du er interessert
 • Ny adapter (MC-21) for å kunne benytte Sigmaobjektiv med EF-fatning (Canon) og SA-fatning (Sigma) på L-Mount

Sigma Mount Converter MC-21 for Canon EF-mount og Sigma SA-Mount

Sigma Mount Converter MC-21 gjør det mulig å anvende Sigma-objektiv med SA-mount (for Sigma) eller EF-mount (for Canon) på kameraer med L-mount, noe som passer både Leica-kameraer og Panasonics nye fullformatskameraer S1 og S1R. Dette gjør at du kan anvende dine tidligere Sigma-objektiver, og ikke må kjøpe nye.

Fordeler

 • Stativfeste
 • Lagrer EXIF-data fra objektivet
 • LED-indikering om objektivet er kompatibelt eller trenger firmwareoppdatering
 • Støtter linsekorrigering i kamerahuset
 • Forhåndsinnstilte data for optimering av autofokus og blenderstyring for Sigmaobjektiv
 • Konstruksjon for å eliminere interne refleksjoner

Nye Sigmaobjektiver og adapter

Ny firmware til Sigma Mount Converter MC-11 EF-E

Sigma Mount Converter MC-11 EF-E blir etter firmwareoppdateringen kompatibel med EF-versjonene av Sigmas zoomoptikk. EF-objektivene har også fått firmwareoppdatering som forbedrer bruken med Canon EOS R, sammen med Mount Adapter EF-EOS R eller Control Ring Mount Adapter EF-EOS R.

Firmwareoppdateringen gjelder for:

Ny firmware for økt kompabilitet med Nikon Z6 og Nikon Z7 sammen med FTZ-adapter

Det er også sluppet ny firmware til Sigma 24-70mm f/2,8 DG OS HSM Art for Nikon F, som optimerer kompatibiliteten for Nikons speilløse kameraer når denne brukes sammen med Nikons FTZ-adapter.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.