Sigma vinner i TIPA World Awards 2020

Hvert år utnevner TIPA (Technical Image Press Association) de absolutt beste produktene innen ulike kategorier. I år vant tre Sigmaprodukter innen kategoriene kamera og objektiv. Her forteller vi mer om produktene og hvorfor de lykkes å plukke prisene!

Sigma FP

Det er ikke første gangen vi på SP belyser hvor bra Sigma FP er. I en at våre tester beviste denne kraftpakken av et kamera eksakt hvor bra det er, derfor er det ekstra morsomt at den nå utnevnes på TIPA Awards som "beste ekspert-fullformatskamera" i 2020. Deres begrunnelse løftet spesielt fordelene med at det er verdens minste og letteste speilløse fullformatskamera, men med svært kraftige funksjoner. Kameraet har en enorm fleksibilitet takket være de ulike foto- og videomulighetene og alle tilbehørene som er mulig å koble til det. Takket være de ulike koblingene og kameraets cinematiske kapasitet kan det enkelt forvandles til et videokamera med avanserte innspillingsmuligheter.

 

14-24mm f/2,8 DG DN Art

Sigma 14–24mm f/2,8 er et av objektivene som fikk pris, og de som prøver det har nok ingen problemer med å forstå hvorfor. Objektivet har en slående kant-til-kant skarphet som vanligvis ikke er lett å oppnå på vidvinklede zoomobektiv som dette, men det har Sigma ingen problemer med i det hele tatt. Dette resulterer i et utrolig skarpt bilde med minimale nivåer av kromatisk abberasjon og lysskjær takket være Sigmas NPC-belegg. De eksponerte glasselementene er også behandlet for å tåle smuss og olje i aller høyeste grad.

24-70mm f/2,8 DG DN Art

Sigmas storselger 24–70mm f/2,8 har blitt utnevnt til "beste normalzoomen til speilløse kamera". Dette er et objektiv vi på SP fort fikk som vår favoritt i Scandinavian Favourites_ hvor vi listet våre fem favoritter. Den har de samme gode karakteristikker som deres 14-24mm f/2,8, men kan zoome betydelig lengre. Til og med her berømte TIPA den høye skarpheten i bildene, men også øye-autofokusen som er veldig pålitelig under for eksempel portrettfotografering. Den faste blenderverdien på f/2,8 gjør også at det blir utrolig mangesidig og lar deg virkelig utnytte den fulle kraften i ditt speilløse kamera.


Rasmus Kivinen

17.04.2020

Del

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen