07.01.2020

Vi følger CES 2020!

I over 50 år har CES vært et globalt samlingspunkt for leverandører som vil presentere produkter, holde forelesninger og lansere ny teknologi innen hjemmelektronikk. Med mer enn 175 000 besøkende, og over 4500 utstillere fra hele verden, er det en av verdens største messer for oppfinnelser. Følg med oss her for å se et utvalg av produktene som presenteres i løpet av uken.


Sist oppdatert 10/1 2020


Les om de siste nyhetene

  • 4K60s og Key light Air - Elgato lanserer nye produkter for innholdsprodusenter
  • Insta360 One R - Modulære action- og 360-kameraer
  • Nikon D780, P950 og to telezoomobjektiver
  • Canon EOS 1D X Mark III - nytt proffkamera for fotografer med høye krav
  • Wacom One 13" - tegnebrett for kreativ produksjon
  • Shure AONIC 50 og 215 - ny duo i trådløse hodetelefoner
  • Panasonic HC-X1500, HC-X2000 og AG-CX10 - film som en profesjonelll med de minste kameraene på markedet

300x1250-ces.jpg


NYHET 6

Portabelt innspillingskort og LED-belysning

4K60 S+ lanseres som en av Elgatos mest kraftige eksterne innspillingskort. Du kan enten tilkoble det med USB og bruke det med din datamaskin, eller plugge i et minnekort for å spille inn direkte på det. Med en innspillingskvalitet på opp til 4K60 HDR10 skaper du fantastisk materiale som du enkelt kan streame direkte eller spille inn og sende på et senere tidspunkt.

Key light Air er en LED-belysning som letter opp lyset når du livesender unboxing, vlogger eller spiller. LED-panelet er festet på et stativ med en bunnplate som gjør den enkel å plassere der du trenger ekstra lys. Det tiltbare hodet gjør at du kan rette belysningen for å oppnå optimert resultat. Key light Air har WiFi-tilkobling, noe som gjør at du kan styre lysstyrke og temperatur direkte fra datamaskinen eller smarttelefonen din.

 

NYHET 6

Kombinert action- og 360-kamera

Insta360 One R Twin har to kameramoduler som du kan bytte mellom, avhengig av hva du vil filme. Velg mellom å filme med 360-modulen for å fange alt rundt deg i 5.7K for å skape fantastiske filmer og bilder. Vil du derimot bruke det som et tradisjonelt actionkamera kan du bytte til vidvinkelmodulen for å filme i 4K, slik at du får krystallklare bilder fra ditt eget perspektiv.

Ytterligere to modeller

I tillegg til One R Twin lanserte Insta360 også ytterligere to modeller. Insta360 One R 4K og Insta360 One R 1-inch som begge er actionkameraer med utbyttbar kameramodul. Begge har en vidvinkellinse for at du skal kunne filme fra ditt eget perspektiv og skape filmer i 4K respektive 5.3K. One R 1-inch skiller seg derimot ut i forhold til sensorstørrelse, da den har en sensor på 1 tomme.

 

Fire nyheter fra Nikon!

To nye kameramodeller og to telezoomobjektiver

Nikon utvider sitt sortiment med hele fire nye produkter. 

Nikon D780 – Det beste av to verdener

Nikon D780 har fått det beste av to verdener, et hybrid-AF-system som gir deg mulighet til å fotografere med fasedetekterende AF via søkeren, eller så kan du benytte deg av samme AF-system som er arvet fra Nikon Z6 i liveview-modus. Dette gir deg stor fleksibilitet og gir deg en kombinasjon av egenskaper av tradisjonelle og speilløse systemkameraer.

Coolpix P950 – Superzoom-kamera for skarpe bilder uansett avstand 

Coolpix P950 er et kompaktkamera med imponerende 83x optisk zoom og mulighet for å fotografere nærbilder samt filme i 4K. Kameraet er en oppdatering av forgjengeren  Coolpix P900 og er perfekt fo rdeg som er dyre- eller fuglefotograf eller fotograferer nattehimmelen. Kameraets objektiv er utstyrt med en lysstyrke på f/2,8, noe som gir deg skarpe bilder også i innzoomet modus og i lavere lysforhold.

Nikon AF-S NIKKOR 120-300mm f/2,8E FL ED SR VR – Telezoom med konstant blender

Nikon AF-S NIKKOR 120-300mm f/2,8E er et fleksibelt zoomobjektiv med bildekvalitet og AF-prestasjon som kan konkurrere med fast optikk. Den elektromagnetisk styrte, konstante blenderen på f/2,8 gjennom hele rekkevidden gir deg suveren bildekvalitet og separasjon gjennom hele zoomområdet. Sammen med den utmerkte vibrasjonsreduseringen (VR) får du god prestasjon også i svakere lys.

Nikon NIKKOR Z 70-200mm f/2,8 VR S – Lyssterkt og kompakt teleobjektiv til Nikon Z

Nikon NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S er et objektiv med en svært populær brennvidde som passer perfekt til portretter, bryllup og journalistikk, sports- og landskapsfotografering. Zoomområdet i kombinasjon med den høye lysstyrken, bildekvaliteten og bildestabilisatoren gjør dette til et svært allsidig objektiv med maksimal bildekvalitet.

 

NYHET 5

Canon EOS 1D X Mark III – for profesjonelle som stiller høye krav

I både form og funksjon er Canon EOS 1D X Mark III utformet for å være en naturlig forlengelse av deg som fotograf. Fra ergonomi og håndtering til drifttid og overføringshastighet. Når du fotograferer over lenger tid eller i ekstreme situasjoner er den optiske søkeren overlegen, da også noen millisekunders forsinkelse kan bety forskjellen mellom et bilde og et mesterverk - fotografer i nuet!

Ny teknikk og høyere prestasjon

Ved hjelp av den nyeste teknikken hos Canon får 1D X Mark III enda mer kraftigere komponenter og funksjoner. Forbedringer som gir profesjonelle sport- og naturfotografer et verktøy de kan stole på, som presterer og leverer – gang på gang. 

Spill inn video med 5.5K RAW 12-bit

Video er i dag like selvfølgelig for mange som stillbilder. Derfor snakker Canon om videoinnspilling som kan konkurrere med profesjonelle speilløse kameraer, med høyoppløste filer, treffsikker autofokus også i film. Dette er kameraet for deg som jobber med både foto og film.

Kamerahuset – solid som en panservogn

Kamerahuset er værtett, konstruert i magnesium og veier litt mindre enn sin forgjenger. Grepet er ergonomisk utformet, og fungerer uansett om du fotograferer med eller uten hansker.

 

Wacom presenterer tegnebrettet One

13" tegnebrett for kreativ skaping

Wacom One 13” er et tegnebrett i smidig format som er lett å være med seg, men allikevel i en størrelse som ikke blir for liten å jobbe på. Den har en ergonomisk penn medfølgende, noe som gir en naturlig følelse som minner om følelsen av å tegne på papir. Bruk Wacom One sammen med ditt favorittprogram, og utvikle din digitale kreative skapelse.

Følelsen av tegnepapir med en ordentlig penn

Den 13" store skjermen er nesten i samme størrelse som et A4-ark. Den har en naturlig friksjon og minimal refleksjon, noe som gir deg en følelse av at du tegner på et vanlig papir. Den medfølgende, batterifrie pennen er et verktøy du kan tilpasse for å oppnå den følelsen du etterstreber. 

Rediger og skap direkte på skjermen

Takket være at du har en skjerm direkte på platen kan du skape verk samt redigere bilder og filmer direkte på skjermen. I tillegg til produksjonen av bilde og film kan du også bruke tegnebrettet til å f.eks. tegne diagrammer og gjøre notater. 

 

Shure lanserer duo i trådløse hodetelefoner

Trådløse hodetelefoner med profesjonelt design 

Med lang erfaring innen hodetelefoner for musiker- og studioverden appliserer nå Shure sin brede kunnskap på to noe trådløse modeller som er tilpasset for konsumenter.

On-ear-hodetelefoner med aktiv støyreduserign

AONIC 50 er on-ear hodetelefoner med opp til 20 timers batteritid og komfort i fokus. De har aktiv støyredusering samt en transparent modus der du selv kan pause støyreduseringen og være tilgjengelig for omgivende lyd.

In-ear-hodetelefoner for deg som elsker musikk

AONIC 215 er istedet in-ear hodetelefoner som er designet likt som profesjonelle monitorhodetelefoner som brukes av musikere på scenen. Også disse har høy komfort og sikker bruk under lenger perioder. De har opp til 8 timers batteritid og mulighet for opptil tre ladninger når du er i farta.

 

Panasonic slipper tre 4K-videokameraer

Film som en profesjonell med et av de minste kameraene på markedet

Panasonic slipper tre nye 4K-videokameraer HC-X1500, HC-X2000 og AG-CX10, alle kameraene er produsert i et kompakt og portabelt format med svært høy optisk prestasjon og profesjonelle funksjoner, uten noe kompromiss i bildekvaliteten.

Fleksibel filming med vidvinkel og opp til 24x optisk zoom

Objektivet dekker et område fra 25 mm vidvinkel til 600 mm tele med en 24x optisk zoom. i.ZOOM gir 32x zoom ved 4K-oppløsning, og 48x zoom ved Full HD. tilsvarende 35 mm kamera.

Autofokus med høy presisjon

Ansiktsgjenkjenningen hjelper deg å fokusere på motivet ditt, også når det er vendt med siden mot kameraet. Distanse og eksponering følges nøyaktig og tar hensyn til lesing av live data fra sensoren og sofistikert fargegjenkjenning.

5-axlig Hybrid Image Stabilisering

I tillegg til objektivets optiske bildestabilisering hjelper kameraets elektroniske bildestabilisering til å kjenne igjen og kompensere for rystelser. Objektivets O.I.S-system omfatter motordrift ved hjelp av kuler, noe som reduserer friksjonen og forbedrer korrigeringen av bevegelsesuskarphet fra f.eks. mindre risting fra hendene.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.