Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

X filterkit Infrared (1 filter + holder)

Cokin X filterkit Infrared (1 filter + holder)

1039951
1 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Filterkit for IR-fotografering

Dette filteret slipper kun gjennom infrarødt lys i området fra 750nm opp til over 1000nm. Det infrarøde lyset er usynlig for det menneskelige øyet, men kameraer og film kan oppfatte lyset. Ved og bare slippe gjennom infrarødt lys kan du skape annerledes bilder som normalt ikke er mulig.

Merk: Karakteren hos det infrarøde lyset skiller seg fra det synlige lyset, og påvirket mye av det aktuelle lysforholdet. Filteret fungerer både på analoge kameraer med IR-film og digitale kameraer. Best fungerer det sammen med digitale kameraer uten IR-filter. Kameraer med IR-filter montert kan kreve veldig lange eksponeringstider.

Leveres med:

  • IR-filter Cokin 720-89B (007)
  • Filterholder
  • Pusseklut

Tilpasningsring ikke inkludert, dette finner du under "passende tilbehør".
 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.