Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

HDP-9000EX 1,8x

Raynox HDP-9000EX 1,8x

300462
10 695 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Kom nærmerer motivet

Raynox HDP-900EX er en 1,8x telelinse som forlenger brennvidden slik at du kan kommer nærmere motivet. Et objektiv på 200mm blir da 360mm. HDP-900EX har høy optisk oppløsning og gjør at den passer på HD- og 4K-kameraer i alle situasjoner der du vil komme nærmere, enten det er for stillbilder eller filming.

Konstruksjonen er av kraftig metall og alle linseelementer er antirefleksbehandlet for å minimere strølys då du får best mulig bilde. Da HDP-900EX ikke har noen mekaniske deler påvirkes ikke kameraets blender, og du får samme blenderåpning som hvis du ikke bruker denne forsatsen.

Raynox HDP-9000EX passer på objektiver med 72 mm filtergjenger. Objektiver med andre dimensjoner kan brukes ved hjelp av step-up-ringer.

Leveres med:

  • Linse HDP-9000EX
  • Linsedeksler
  • Solblender LS-108
  • Enkel veske
  • Engelsk bruksanvisning
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.