Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Telelins HD-2200 Pro 2,2x 27-43mm

Raynox Telelins HD-2200 Pro 2,2x 27-43mm

555055
1 645 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Raynox HD-2200PRO er utviklet spesielt for Megapixel DV-kameraer og DVD-kameraer av "high index coated optical glass" med en oppløsning på 200 linjer/mm.

Konstruksjonen består av 4 elementer i 2 grupper med en forstørrelsesgrad av 2,2x brennvidden.

HD-2200PRO passer videokameraer med tilkobling 43, 37, 30.5, 30, 27 og 25 mm - samtlige stepringer følger med i pakken.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.