Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Vidvinkellinse WCL-X70 sølv til X70

Fujifilm Vidvinkellinse WCL-X70 sølv til X70

1024879
1 999 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Fujifilm WCL-X70
Denne vidvinkel-forsatslinsen til Fujifilm X70 ganger den faste brennvidden med ca 0,8x som gir deg en brennvidde på 21mm vidvinkel i 35 mm-format. Du får et annet perspektiv og en et bredere synsfelt i dine bilder som er perfekt ved f.eks landskapsfotografering.

Farge: Sølv

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.