Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Kikkert 10x42L IS WP

Canon Kikkert 10x42L IS WP

304449
15 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Canon 10 x 42L IS WP
Canon 10 x 42L IS WP er den første kikkerten fra Canon med en gravert, rød ring rundt objektivet. Den viser at kikkerten inngår i Canons berømte "L"-serie med spesielt avansert linseteknikk for bildekvalitet i absolutt toppklasse. Begge kikkerthalvdelene inneholder to linser av UV-glass (glass med ultralav fargespredning) for ekstremt høy korreksjon av kromatisk aberrasjon, som ellers kan gi fargede konturer og uskarphet i vanlige kikkerter. Resultatet er en kikkert med 10x forstørrelse og sensasjonelt høy bildekvalitet.

For å dempe bevegelsene som oppstår når en holder kikkerten på frihånd, spesielt i kjøretøy, båter og fly, har 10x42L IS WP Canons bildestabilisator med Vari-Angle Prisms (VAP), slik at bildet holdes stille foran øynene til tross for bevegelsene.

WP i kikkertens betegning angir at den er vanntett iht. standarden JIS Level 7, noe som vil si beskyttelse i tilfelle tilfeldig nedsenkning i vann. Dette gjør 10x42L IS WP ideell for bruk til sjøs, og under andre vanskelige forhold. Kikkerten er også gummibelagt for sikkert grep og høy holdtbarhet. Alle ytre glassoverflater har et spesielt, metallisk belegg som hindrer dugg.
 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.