Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Kikkert Monarch HG 8x42

Nikon Kikkert Monarch HG 8x42

1031411
9 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Nikon Monarch HG 8x42

Enten du er fugletitter eller følger ville dyr får du et bredt synsfelt og høy optisk prestasjon med skarphet fra kant til kant takket være et feltutjevnende linsesystem og ED-glass (Extra-low Dispersion).

Fordeler:

  • Høy optisk ytelse
  • Lett, holdbart design
  • Robust for alle typer utendørsaktiviteter

Designet er lett og kompakt, samtidig som kikkerhuset i magnesiumlegering er robust og slitesterkt. Ideell for alle typer friluftsaktiviteter, vanntett og duggfri.

ED-glas (med ekstra lav fargespredning) korrigerer for kromatisk aberrasjon og gir det en høy kontrast, høyoppløselig bilde med naturlige farger. Alle linser og prismer har flerlagsbelegg av høy kvalitet for å forbedre lysgjennomgangen og takkantprismet har et svært reflekterende dielektrisk flerlagsbelegg for å bedre lysrefleksjonen.

Takket være det nitrogenfylte kikkerhuset som gir overlegen vannmotstand til en dybde på 5 m og i opp til 10 minutter kan du slappe av og fortsette med dine interesser uansett vær. Intern fogging er forhindret i det optiske systemet, selv i miljøer med lavt trykk i høyder opp til tilsvarende 5000 m, slik at du alltid kan se klart når det gjelder som mest.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.